DIY SUIKERFEEST CADEAU – BESTEMPELDE KAARSEN

Eid Mubarak! Morgen begint het Suikerfeest en daarom maakte ik een klein cadeautje om mijn schoonmaaksters fijne dagen te wensen. In dit blog laat ik je zien hoe je zelf kaarsen kunt bestempelen.

Sinds een aantal maanden maken vriendinnen Fadoua en Fatima samen mijn huis schoon, want dat vinden ze gezelliger dan alleen. Iedere week kom ik dan thuis in een fijn schoon huis. Heerlijk vind ik dat!

DIY SUIKERFEEST CADEAU – BESTEMPELDE KAARSEN 1

Om ze daarvoor te bedanken en ze een gelukkig Suikerfeest te wensen bestempelde ik kaarsen en deed er een kaartje op met de wens “Eid Mubarak” wat iets als “gezegend feest” betekent.In een eerder blog liet ik je al stap-voor-stap zien hoe je kaarsen kunt bestempelen. De bijbehorende video zal ik hieronder in dit blog ook plaatsen.

Een extra tip voor het bestempelen van diner kaarsen: draag een ovenhandschoen wanneer je het bakpapier vasthoudt.

BENODIGDHEDEN:

  • kaarsen
  • stempels
  • stempelkussens (VersaCraft)
  • blanco servetten
  • bakpapier
  • heat tool
  • schaar
  • ovenhandschoen
DIY SUIKERFEEST CADEAU – BESTEMPELDE KAARSEN 3

Vandaag komen Fatima en Fadoua weer schoonmaken en vinden ze deze verrassing op de keukentafel. Precies op tijd voor het Suikerfeest dus! Heb jij weleens kaarsen bestempeld?
Deel je DIY resultaat met #deeljeDIY en tag IMAKIN op Facebook/Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 509 reviews.