DIY-PAKKET BABYSHOWER

1 1

Organiseer een leuke babyshower en tover je huis om in een roze wolk of een blauwe bubbel met het nieuwe DIY-pakket Baby Shower. Het DIY-pakket bevat alle materialen en stap-voor-stap instructies om de mooiste slingers en versieringen te maken.

DIY-PAKKET BABYSHOWER

2 1
3 1

Het pakket is verkrijgbaar in 2 varianten: roze of blauw. Het pakket bevat mooie papierwaren (effen en met trendy printjes) in de kleuren roze/blauw en zwart-witte accenten. Daarnaast bevat het pakket een klosje touw van Garn&Mehr, zwarte brush pen, roze/blauw stift, A6 kaarten, ballonnen, prikkers en lijm. De stap-voor-stap instructies vertellen je precies wat voor moois je ermee kunt maken.

SLINGERS

4 1

Het pakket bevat verschillende mooie papiersoorten: effen (wit en blauw/roze) en met trendy patroontjes. Denk aan stipjes, kruisjes, strikjes en eendjes / spookjes en bootjes. Hiermee maak je de mooiste slingers. In de instructies staan de diverse voorbeelden uitgelegd.

3D LETTERS

5 1
6 1

Met de kartonnen vouwbladen in het pakket maak je deze stoere 3D letters die samen het woordt “BABY” vormen. Beplak ze met het papier in het pakket of versier ze met de stiften. Ze vormen een mooie decoratie op de cadeautafel of de tafel met hapjes.

CAKETOPPERS

7 1

Versier cupcakes, muffins, brownies of ander lekkers met deze schattige caketoppers.

BALLONNEN

8
9

Maak een persoonlijke tekst en/of tekening op de ballonnen in het pakket. Het pakket bevat 5 roze/blauwe ballonnen.

LUCHTBALLONNEN SLINGERS

10

Deze luchtballonnen slingers zijn wel heel lief. En ook nog leuk om na afloop van de baby shower in de babykamer op te hangen!

WENSKAARTJES

11

Het pakket bevat 15 A6 kaartjes met een zwart-witte print op de voorkant en een blanco achterkant. Versier ze als uitnodigingen of als wenskaartjes voor de gasten om hun wens voor de baby op te schrijven.

ORGANISEER EEN ONVERGETELIJKE BABYSHOWER

12

Het DIY-pakket Baby Shower is een ontzettend leuk cadeau om aan een aanstaande moeder te geven. Of beter nog: gebruik het pakket om een verrassingsfeestje te geven! Maar je mag er natuurlijk ook je eigen baby shower mee organiseren.. Én het allerleukste: de projecten die je hebt gemaakt, zijn na afloop ook nog heel leuk in de baby-/kinderkamer!

SAMENWERKING MET DREAMKEY DESIGN

Het DIY-pakket Baby Shower is ontwikkeld in samenwerking met Dreamkey Design. Je kent Dreamkey Design vast nog wel van het DIY-pakket Handlettering en het DIY-pakket Winter Living dat we samen ontwikkelden. Met de specialisatie van Dreamkey Design in papierwaren en de expertise van imakin in DIY-pakketten is dit wederom een prachtig product!

13
14

Update: Om je te blijven verrassen, wisselt het assortiment IMAKIN DIY-pakketten regelmatig. Dit DIY-pakket is inmiddels uit het assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 509 reviews.