Nisa ontdekte haar hobby bij IMAKIN, nu verkoopt ze gehoutbrande producten

De 26-jarige Nisa uit Lokeren (België) is sociaal werker en daarnaast maakt ze gehoutbrande producten. In november 2020, tijdens een lockdown, bestelde ze bij IMAKIN het DIY-pakket Houtbranden en ontdekte zo haar nieuwe passie.

“Ik was meteen verkocht”

Nisa

Nisa vertelt: “In het begin was het moeilijk om onder de knie te krijgen, maar ik was meteen verkocht! Na een tijdje lukte het beter. Ik begon meer te tekenen, en deze tekeningen brandde ik dan op ronde schijven en onderzetters. Door de positieve reacties van familie en vrienden besloot ik mijn atelier te openen: Atelier Nisa.”

Van hobby naar (bij)beroep

Bij Atelier Nisa verkoopt Nisa nu een vaste collectie met haar eigen tekeningen, maar ze werkt ok op aanvraag voor gepersonaliseerde ontwerpen. “Zo mocht ik al houtbranden voor een zwangerschapsaankondiging, een huwelijkscadeau, mijlpaalkaartjes voor baby’s en gepersonaliseerde onderzetters”, vertelt Nisa trots.

De toekomst

Over de toekomst zegt Nisa: “Sociaal werk zal altijd een deel blijven uitmaken van mezelf,  maar ik droom ervan om Atelier Nisa te laten groeien en meer klanten bij te maken.

Nisa houtbranden
Nisa houtbranden boomschijf

Een nieuwe passie dankzij IMAKIN

“Dankzij het DIY-pakket van Jinske heb ik een nieuwe hobby gevonden die uiteindelijk mijn passie werd. Het mocht zelfs zo ver komen dat ik er mijn (bij)beroep van maakte. Hier ben ik Jinske enorm dankbaar voor! Op elk stuk dat ik afwerk, ben ik elke keer opnieuw trots. Dit is iets dat écht 100% voor mij is weggelegd en ik ben enorm blij en dankbaar dat ik deze hobby mocht ontdekken.” zegt Nisa tenslotte.

Deel jouw IMAKIN verhaal

Heb jij ook een leuk IMAKIN verhaal? Dat verhaal kan vanalles zijn. Bijvoorbeeld:⁠

  • Je hebt iets moois gemaakt met een IMAKIN DIY-pakket⁠
  • Je hebt een nieuwe hobby ontdekt bij IMAKIN⁠
  • Je hebt met een groepje een creatieve middag georganiseerd met IMAKIN producten⁠
  • Je verkoopt nu zelfgemaakte producten doordat je bij IMAKIN een creatieve techniek hebt ontdekt⁠
  • Een andere IMAKIN ervaring⁠

Stuur me een mailtje en wie weet licht ik jouw verhaal uit om mijn blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 507 reviews.