IMAKIN BOEK: DOE HET LEKKER ZELF!

Misschien heb je het al op social media voorbij zien komen, maar ik heb groot nieuws… Er komt een IMAKIN boek!! Ik vind dit zoooo gaaf! In deze blog vertel ik je er meer over.

EEN IMAKIN BOEK?

Imakin

Een boek maken is iets waar ik al heel lang van droom, echt iets op mijn bucket list! Al ruim 5 jaar blog ik voor IMAKIN over do it yourself. In het begin deelde ik vooral inspiratie van anderen, maar na een tijdje begon ik ook met het maken van eigen DIY tutorials.

Ik had er al weleens aan gedacht om van mijn blog een magazine of boek te maken, maar dat was er nog niet echt van gekomen. Dus toen ik de vraag kreeg van Kosmos Uitgevers of ik wilde nadenken over een boek, stond ik te springen van enthousiasme!

Al snel volgde er een brainstorm over de inhoud van het boek en lag het concept idee op tafel. Ook de titel was meteen duidelijk… Die kon niet anders zijn dan ‘DOE HET LEKKER ZELF!’, die al sinds de start de IMAKIN slogan is.

DOE HET LEKKER ZELF!

Imakin

Ik heb voor dit boek dertig gloednieuwe DIY-projecten ontwikkeld in tien verschillende materiaalthema’s: hout, papier, beton, servies, draad, leer, klei, inkt&verf, textiel en metaal.

Per thema vind je drie projecten waarin het betreffende materiaal centraal staat en laat ik je stap-voor-stap zien hoe jij het project ook kunt maken.

Ik heb daarbij ook voor mij nieuwe technieken uitgeprobeerd. Dat lukte niet altijd in één keer zoals ik het wilde. Zo kwam ik er achter dat je niet kunt etsen op gehard glas en dat punch needling in een borduurring niet handig is. Maar dit heeft er wel toe geleid dat jij alleen nog maar het leuke deel van DIY hoeft te doen: het maken!

BOEKLANCERING + FEESTJE!

Op 16 oktober ligt het boek in de winkels, maar je kunt jouw exemplaar nu alvast reserveren. Je hebt het dan als eerste in huis, natuurlijk door mij gesigneerd en met een kleinigheidje erbij. En als je vóór 16 oktober reserveert, wordt het boek ook nog eens gratis naar je verzonden!

Imakin

Op zaterdagmiddag 20 oktober organiseer ik een feestje voor de boeklancering en de officiële opening van het IMAKIN Atelier. Zet 20 oktober dus alvast in je agenda, meer informatie volgt! En volg IMAKIN op Instagram of Facebook, zodat je de uitnodiging niet mist.

2 reacties op “IMAKIN BOEK: DOE HET LEKKER ZELF!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 506 reviews.