EEN DAG IN HET LEVEN VAN…

Altijd als ik een foto op Facebook/Instagram plaats van achter de schermen, krijg ik zo veel leuke reacties. Daarom vandaag een kijkje in mijn leven als ondernemer: een dag in het leven van mij (Jinske).

6:30 – THE MIRACLE MORNING

1 4

Als je vanuit huis werkt is het soms lastig om de hele dag productief te zijn. Daarnaast schieten ‘dingen voor mezelf’ (sporten, boek lezen, mediteren etc.) er makkelijk bij in. Daarom vind ik het belangrijk om de dag goed te beginnen.

Ik begin mijn dag met mijn eigen versie van The Miracle Morning (de Groene Meisjes schreven er een goed blog over).

Mijn ochtendroutine:
– opstaan
– sportkleding aan
– glas water drinken
– kop thee zetten
– lekkere geurkaars aan
– 5-10 minuutjes mediteren
– stuk in een boek lezen
– kwartiertje yoga oefeningen
– ontbijten
– douchen
– aankleden

Het is zo fijn om de dag meteen al te beginnen met me time. Ik merk dat ik er heel ontspannen door word en veel productiever ben de hele dag.

8:00 – E-MAIL & SOCIAL MEDIA

Ik begin mijn werkdag altijd met het lezen en beantwoorden van e-mails. Ook plaats ik een bericht op social media (Facebook, Instagram en Twitter) en geef ik antwoord op reacties.

Daarna kijk ik naar de taken die ik de avond van te voren al heb opgeschreven voor deze dag. Als het nodig is voeg ik nog wat taken toe.

DSC 3883 e1492064679915

9:00 – DIY-PAKKETTEN MAKEN

3 4
4 3

Rond een uur of 9:00 loop ik naar het IMAKIN atelier achter mijn huis. Het atelier is in een gebouw waar verschillende kunstenaars en creatief ondernemers een werkplek hebben.

In het atelier ligt het grootste gedeelte van de voorraad materialen. Hier worden de IMAKIN DIY-pakketten met de hand samengesteld. De materialen worden zorgvuldig geselecteerd en samen met de instructies in de doosjes gedaan.

Door iedere dag een paar uurtjes DIY-pakketten te maken, zorg ik ervoor dat er voldoende DIY-pakketten op voorraad zijn.

Als de pakketten klaar zijn, neem ik ze met een karretje mee terug naar het IMAKIN kantoor. Daar ligt de voorraad die klaar is om te verzenden.

12:30 – DIVERSE TAKEN

Na de lunch begin ik aan de rest van m’n taken voor die dag. Dat kan van alles zijn: productfoto’s maken, de webshop updaten, een blog schrijven, DIY tutorials / – pakketten bedenken, leveranciers zoeken, administratie enz.

5 4
6 3

16:00 – BESTELLINGEN VERWERKEN

Bestellingen die voor 16:00 worden geplaatst worden (meestal) dezelfde dag nog verzonden.

Om 16:00 verzamel ik alle bestellingen van die dag en pak ik deze in.

Daarna breng ik ze naar het postkantoor. Als het even kan doe ik dat lopend, maar vaak moet ik met de auto (+ karretje)!

7 3

18:00 – KOKEN & ETEN

8 1

Om een uur of 18:00 begin ik met koken. Ja, ook mijn eten maak ik zo veel mogelijk zelf! 😉

Dit is een van mijn favorieten: Thaise curry.

19:00 – ONTSPANNING

Na het eten probeer ik niet te meer te werken. Dit lukt niet altijd, want als ik een goed idee heb wil ik er het liefst meteen mee aan de slag.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, te tekenen/ schilderen/ handletteren, een drankje te drinken met vriendinnen, een boek/ tijdschrift te lezen of gewoon lekker een serietje te kijken op de bank.

Ik hoop dat je het leuk vond om een klein kijkje in mijn dagelijkse leven te krijgen. Als je vragen hebt of nieuwsgierig bent naar mij of IMAKIN, laat het dan vooral weten!

6 reacties op “EEN DAG IN HET LEVEN VAN…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 506 reviews.