DIY-PAKKET DROOGBLOEMENKRANS

Droogbloemen zijn dé trend van 2020 en ook kransen zijn niet meer uit het interieur weg te denken. Dit nieuwe IMAKIN DIY-pakket combineert deze twee interieur trends in een mooie droogbloemenkrans.

UPDATE: HET DIY-PAKKET DROOGBLOEMEN KRANS IS HELEMAAL UITVERKOCHT!

Binnen anderhalve maand was het DIY-pakket Droogbloemenkrans al helemaal uitverkocht! Het DIY-pakket was een limited edition, omdat het ontzettend veel werk was om de kwetsbare droogbloemen te selecteren en netjes in het doosje te krijgen. Zo veel werk, dat als ik die tijd zou doorberekenen het DIY-pakket veel te duur zou worden. Het DIY-pakket komt dus niet terug in het assortiment.

Daarom heb ik besloten om de stap-voor-stap instructie op mijn blog te delen, zodat je de droogbloemenkrans alsnog kan maken. In dit blog kun je zien hoe je de droogbloemenkrans maakt.

DIY-PAKKET DROOGBLOEMENKRANS

Ik ben dol op bloemen. Het liefst heb ik altijd een bos verse bloemen in huis, maar wat ik zo jammer vind is dat ze na een tijdje verleppen. Daarom ben ik ook zo’n fan van droogbloemen. Ze zijn prachtig en je hebt er heel lang plezier van!

Natuurlijk kun je droogbloemen in een vaas zetten of in de vaasjeshouder uit mijn boek, maar het leek mij leuk om er een mooie krans van te maken.

In het nieuwe DIY-pakket Droogbloemenkrans zitten alle benodigde materialen om zelf een mooie bloemenkrans te maken. Je vindt maar liefst 7 soorten droogbloemen in het pakket: tarwe, lavendel, distel, zonnestrobloemen (wit en roze), hazenstaart (pluimpjes) en lona yellow. Het is een vrolijke kleurencombinatie waarmee je een fijn lentegevoel in huis haalt.

Omdat je de krans zelf maakt, kun je er natuurlijk ook voor kiezen voor een wat neutraler kleurenpalet en de fellere bloemen weglaten als je dat mooier vindt.

Voor de metalen ring heb je de keuze uit goud en wit, zodat de krans in ieder interieur past!

Inhoud van het DIY-pakket Droogbloemenkrans

  • 7 soorten droogbloemen
  • metalen ring, ø 20 cm, keuze uit goud of wit
  • bloembinddraad
  • stap-voor-stap instructiekaart

De materialen zitten mooi ingepakt in een doosje dat door de brievenbus past. De droogbloemenkrans is heel mooi voor in je eigen huis, maar het is ook leuk om het pakketje cadeau te doen.

Limited edition: het DIY-pakket Droogbloemenkrans is eenmalig als limited edition verkrijgbaar!
(Het was namelijk veel meer werk dan ik dacht om de bloemen netjes in het doosje te krijgen)

BLOGS DIE JE OOK LEUK ZULT VINDEN

2 replies on “DIY-PAKKET DROOGBLOEMENKRANS

Geef een reactie