Bundel Doe het lekker zelf & duurzaam! – 2 Boeken

35.00

Met deze boekenbundel haal je voordelig allebei mijn boeken in huis voor dubbele inspiratie.

  • Doe het lekker zelf! IMAKIN boek (paperback)
  • Doe het lekker duurzaam! IMAKIN boek (hardcover)

In mijn eerste boek ‘Doe het lekker zelf!’ staan 30 DIY-projecten in tien verschillende materiaalthema’s: hout, papier, beton, servies, draad, leer, klei, inkt&verf, textiel en metaal. Per thema vind je drie projecten waarin het betreffende materiaal centraal staat en laat ik je stap-voor-stap zien hoe jij het project ook kunt maken.

In mijn nieuwe boek ‘Doe het lekker duurzaam!’ neem ik je mee in hoe je je huis op een duurzame(re) manier kunt stylen. Ik deel mijn beste tips voor kringloopshoppen met je en laat je zien hoe je die kringloopvondsten op een originele manier kunt aanpassen, zodat ze helemaal bij jouw interieur passen. Ook in dit boek vind je 30 DIY-projecten!

 

Op voorraad

Bundel Doe het lekker zelf & duurzaam! – 2 Boeken

35.00

  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Gratis verzending >€75,-
  • Achteraf betalen