DOE HET LEKKER ZELF! – IMAKIN BOEK

Doe-het-lekker-zelf-imakin-boek

30 DIY LIFESTYLE PROJECTEN

Jaaa, dit is hem: het allereerste IMAKIN boek! Ik ben er hartstikke trots op.

Ik heb voor dit boek dertig gloednieuwe DIY-projecten ontwikkeld in tien verschillende materiaalthema’s: hout, papier, beton, servies, draad, leer, klei, inkt&verf, textiel en metaal. Per thema vind je drie projecten waarin het betreffende materiaal centraal staat en laat ik je stap-voor-stap zien hoe jij het project ook kunt maken.

Met dit boek breng je eindelijk, en helemaal zelf, je inspiratiebord van Pinterest tot leven. Geen knutselfrutsels, maar moderne woon- en modeaccessoires!

Veel DIY-plezier!

Jinske Verpalen
IMAKIN

Jinske Verpalen - Doe het lekker zelf!

DIY-PROJECT: HOUTEN VAASJESHOUDER

Één van mijn favoriete DIY-projecten uit het boek is de houten vaasjeshouder.

Ik hou heel erg van bloemen. Het liefst zou ik altijd een verse bos bloemen in huis hebben. In deze houder kun je nog wat langer plezier hebben van de langbloeiers uit je bos bloemen.

Hieronder deel ik de pagina’s uit het boek waarop je stap-voor-stap kan zien hoe je deze mooie vaasjeshouder ook kan maken.

RESERVEER JOUW EXEMPLAAR

Op 16 oktober ligt het boek in de winkels, maar je kunt jouw exemplaar nu alvast reserveren. Je hebt het dan als eerste in huis, natuurlijk door mij gesigneerd en met een kleinigheidje erbij. En als je vóór 16 oktober reserveert, wordt het boek ook nog eens gratis naar je verzonden!

 • days
  2
  3
  hours
  1
  8
  minutes
  5
  7
  seconds
  1
  4

DOE HET LEKKER ZELF! FEEST

Op 20 oktober vier ik dat het allereerste IMAKIN boek ‘Doe het lekker zelf!’ uit is. En alsof dat niet reden genoeg is voor een feestje, zal op die dag ook de officiële opening van het nieuwe IMAKIN Atelier plaatsvinden. Kom je ook?