Workshop houtbranden voor €15 tijdens Creative Life

Hoewel ik al jaren deelneem aan Creative Life, kon je tijdens de vorige editie pas voor het eerst workshops in mijn stand volgen. Wegens het grote succes daarvan geef ik de komende editie weer workshops houtbranden voor €15,-! In dit blog lees je alles over Creative Life en over de workshop houtbranden.

Workshop houtbranden voor slechts €15,-

Workshop houtbranden Creative Life

Tijdens deze kennismakingsworkshop maak je met een houtbrander een mooie tekening of tekst op een houten boomschijfje. Met een speciale techniek en sjablonen breng je de tekst of tekening aan op de boomschijf, dus je hoeft zelf niet goed te kunnen tekenen!⁠

Duur van de workshop: + 45 minuten
Locatie: Creative Life, Werkspoorkathedraal Utrecht
Data: vrijdag 25 maart / zaterdag 26 maart / zondag 27 maart
Tijden: 10:15 / 11:30 / 13:30 / 14:45 / 16:00

Vorig jaar zaten alle workshops vol! Dus wil je erbij zijn, wacht dan niet te lang met inschrijven!

creative life workshop 2021

Wat we deze keer anders doen: Minder plekjes per workshop = meer ruimte voor deelnemers

Als je iets voor het eerst doet, zijn er altijd wel verbeterpunten voor de volgende keer!

Tijdens het opbouwen van de stand moesten we onverwacht andere tafels gebruiken, waardoor 10 personen per workshop wat krap was (zie bovenstaande foto). Dat was natuurlijk wel heel gezellig, maar ook erg goed opletten met de snoeren van de houtbrandapparaten. Deze editie hebben we daarom een bredere tafel en kunnen er maar 8 deelnemers per workshop aanschuiven. Ook zal er meer loopruimte zijn om de workshoptafel heen, zodat je wat comfortabeler zit.

Wat we ook ontdekten, dat heel leuk was, is dat er voldoende tijd is om je eigen ontwerp te maken. Dus die mogelijkheid bieden we nu ook tijdens de workshop!

Op de foto zie je ook ‘workshoptopper’ Anne staan, die vorige editie met heel veel plezier de workshops heeft verzorgd. Helaas kan zij deze editie niet aanwezig zijn, dus zal ik zelf de workshops geven! Schuif jij bij me aan?

Creative Life: het leukste, mooiste & fijnste creatieve evenement

creative life 2021 jinske

Ik heb het al heel vaak gezegd: Creative Life is echt mijn absolute favoriet van creatieve evenementen! Hier presenteren makers hun zelfgemaakte producten en kun je bij veel stands creatieve workshops volgen. Je vindt er van alles: papierwaren, sieraden, illustraties, woondecoratie, tassen, geurkaarsen enz.

In mijn IMAKIN stand kun je naast de workshop houtbranden ook de leukste DIY-pakketten en hobbymaterialen vinden. En natuurlijk neem ik ook genoeg voorbeelden mee van de DIY-projecten die ik heb gemaakt om je te inspireren.

De sfeer van het evenement is heel fijn. Het is ruim opgezet en alles is ontzettend leuk gestyled! De organisatie nodigt iedere dag ook inspirerende sprekers uit.

Ik ben er met IMAKIN al sinds de eerste editie altijd bij geweest en iedere keer geniet ik enorm. Het ontmoeten, adviseren & inspireren van mijn klanten vind ik het allerleukst. Ik heb er in ieder geval alvast heel veel zin in! Ben jij er ook(weer) bij?

Praktische informatie: 25-27 maart, Werkspoorkathedraal Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 507 reviews.