PERSONALISEER JE IMAKIN PLANTENHANGER (INCL. PRINTABLE)


plantenhangerroze

De IMAKIN plantenhanger is natuurlijk al mooi als hij is in zijn geometrische eenvoud. Toch kun je hem nóg leuker maken! In dit blog 3 manieren om je plantenhanger te personaliseren (incl. gratis printable).

plantenhangersversierd

 

NODIG:

benodigdheden

IMAKIN printable;

– gouden verf + penseel; of

– masking tape

PLANTENHANGER MET PRINT

stapprintable

Print de (gratis) printable uit. Knip het kartonnen model uit het IMAKIN DIY-pakket Plantenhanger uit. Smeer het uitgeknipte model aan de witte kant in met een heel dun laagje lijm en leg deze op de achterkant van de printable. Laat goed drogen en knip uit. Maak de plantenhanger verder volgens de instructies in het DIY-pakket.

Extra tip: de printable is ook leuk om kleine cadeautjes in te verpakken.

plantenhanger met print

PLANTENHANGER MET GOUDEN STIPPEN

stap gouden stippen

Knip het kartonnen model uit het IMAKIN DIY-pakket Plantenhanger uit. Lijm de 2 delen aan elkaar en laat drogen. Schilder met een penseel en goudkleurige verf stippen op het model. Je kunt natuurlijk ook andere vormen schilderen of een andere kleur gebruiken. Laat goed drogen en maak de plantenhanger verder volgens de instructies in het DIY-pakket.

plantenhanger gouden stippen

PLANTENHANGER MET MASKING TAPE

stap masking tape

Maak de plantenhanger met het IMAKIN DIY-pakket Plantenhanger. Plak op elke rand een stukje mooi masking tape.

plantenhanger met masking tape

IMAKIN DIY-PAKKET PLANTENHANGER

Met het IMAKIN DIY-pakket Plantenhanger maak je met modern macramé en het geometrische bakje een design eyecatcher voor in je huis. Geef hem een mooi plekje voor het raam, in de keuken met kruidenplantjes of hang een groepje in de hal.

Het IMAKIN DIY-pakket Plantenhanger is te koop in de webwinkel.

ACTIE:

van vandaag t/m 26 april 2015 krijg je, als je een DIY-pakket Plantenhanger bestelt, een rolletje masking tape* en de printable gratis meegestuurd.

*1 per persoon en OP=OP!

Hoe versier jij de plantenhanger? Laat je resultaat zien met #deeljeDIY en tag @imakinNL op Facebook / Twitter / Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *