Pre-order nu: Doe het lekker duurzaam! boek, krijtverf & DIY-pakketten

Vandaag is het zo ver: eindelijk kun je het boek en bijbehorende krijtverf en DIY-pakketten bestellen!Je hebt nu toegang tot de exclusieve pre-order aanbiedingen. Alleen de eerste 50 bestellers van de speciale deals krijgen een cadeautje van Royal Talens bij hun bestelling!Dan heb je deze bij de lancering op 12 oktober als eerste in huis.

pre order banner boek

OVER HET BOEK: ‘DOE HET LEKKER DUURZAAM!’

In het boek neem ik je mee in hoe je je huis op een duurzame(re) manier kunt stylen. Want waarom zou je alles nieuw kopen als je het ook zelf kunt maken of tweedehands kunt vinden?Ik deel mijn beste tips voor kringloopshoppen met je en laat je zien hoe je die kringloopvondsten op een originele manier kunt aanpassen, zodat ze helemaal bij jouw interieur passen.Natuurlijk vind je in mijn nieuwe boek ook genoeg DIY inspiratie. Er staan maar liefst 30 DIY-projecten in!Alleen tijdens de pre-order (tot 21 oktober) gratis verzending!

kringloopgeluk jinske

ROYAL TALENS X IMAKIN KRIJTVERF

In samenwerking met Royal Talens heb ik een prachtige productlijn met krijtverf gemaakt! De krijtverf van Royal Talens is van hele goede kwaliteit. De verf dekt goed en heeft een mooie matte uitstraling. Ook kun je het toepassen op bijna iedere ondergrond, wat het dus perfect geschikt maakt voor het opknappen van allerlei soorten kringloopvondsten!

LEES HET BLOG OVER DEZE SAMENWERKING

DOE HET LEKKER ZELF! – DIY-PAKKETTEN COLLECTIE

diy pakketten boek liggend

In het boek staan maar liefst 30 DIY-projecten. De meeste daarvan zijn opgeknapte kringloopvondsten, maar er staan ook DIY-projecten in die je helpen om restjes te verwerken of de styling van je huis te verduurzamen. Voor 3 van die ideeën heb ik een DIY-pakket gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van imakin.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 505 reviews.