INTERVIEW MET ANNELIE VAN HEART&HOME – IMAKIN VERKOOPPUNT

Toen ik vorig jaar augustus op showUP stond met IMAKIN ontmoette ik Annelie van de winkel Heart & Home in Rotterdam. Heart & Home verkoopt inmiddels een groot deel van de IMAKIN collectie DIY-pakketten en heb ik er al een aantal workshops Handlettering gegeven. Tijd voor een interview met Annelie!

1 1

KUN JE IETS OVER JEZELF VERTELLEN?

Ik ben Annelie Westerhof (links op de foto) en ben twee jaar geleden begonnen met mijn winkel Heart & Home Rotterdam. Hiervoor heb ik 10 jaar gewerkt in de re-integratiebranche. Door bezuinigingen in deze sector raakte ik een paar keer achter elkaar mijn baan kwijt. Toen ik even niet meer wist hoe en wat, kwam mijn zus met het idee een woonwinkel te starten. Van het een kwam het ander en eind juni 2014 gingen de deuren van de winkel open.

Wat betekent het hebben van een winkel voor jou? Waarom ben je dit gaan doen?
Het starten van de winkel is een van de beste stappen ooit geweest. Het grappige is dat ik vroeger als kind al veel ‘winkeltje’ speelde, maar nooit had gedacht dat ik ooit zelf een winkel zou hebben. Nog iedere dag fiets ik met veel plezier naar mijn werk.

HEART & HOME

Het aanbod van Heart&Home bestaat uit… Chalk Paint van Annie Sloan. Met deze decoratieve verf knap je heel gemakkelijk meubels op, zonder dat je eerst moet schuren en gronden. Je kunt de verf ook op andere ondergronden gebruiken, zoals vloeren, muren, leer, stof, glas, metaal…..de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast verkoop ik accessoires en fijne hebbedingen en geef ik workshops in verftechnieken. En uiteraard verkoop ik de DIY-pakketten van IMAKIN.

Het bijzondere aan Heart&Home is… dat Heart & Home geen standaard woonwinkel is. We kopen alleen dingen in die we zelf mooi vinden en waar we blij van worden, waaronder IMAKIN. We krijgen vaak de opmerkingen van klanten dat ze zich zo thuis voelen in de winkel. Dat is het mooiste compliment.

Wat mensen nog niet over Heart&Home weten… Heart & Home Rotterdam zit aan de Nieuwe Binnenweg, de langste winkelstraat van Rotterdam. En niet alleen de langste, maar ook de leukste met veel leuke creatieve en unieke winkels, lekkere restaurantjes en koffiebars. Perfect om een dagje te shoppen.

Welke dromen heb je voor Heart&Home? Er staan nog heel veel dingen op mijn lijstje die ik met Heart & Home wil doen en bereiken, maar die hou ik lekker voor mezelf, want dan blijven ze een verrassing. 🙂

2 1
3 1
4 1
5 1

WAT VIND JE ZO LEUK AAN IMAKIN DIY-PAKKETTEN?

IMAKIN steekt DIY weer in een hip nieuw jasje. Zoals punniken bijvoorbeeld, dat had best een beetje een stoffig imago. Met IMAKIN wordt het weer leuk omdat je er een hip draadwoord van kunt maken. En ook leuk: iedereen kan het! Mijn favoriet (en die van mijn klanten) is Handlettering. IMAKIN heeft ook een paar workshops Handlettering in onze winkel gegeven en ik heb er zelf ook een gevolgd. Dit is echt een goede aanvulling op het pakket, want je krijgt tips en gaat daarna met een mooie quote naar huis.

Welk IMAKIN DIY-pakket zou jij nog ontwikkeld willen zien?
Een pakket gecombineerd met Chalk Paint van Annie Sloan™ staat op mijn verlanglijstje, want deze twee merken passen echt goed bij elkaar.

Naast de DIY-pakketten van IMAKIN heeft Heart&Home nog veel meer leuke artikelen in de winkel. Neem dus zeker even een kijkje bij Heart&Home en doe Annelie de groetjes van mij als je haar ziet!

Adres:
Nieuwe Binnenweg 197a, Rotterdam

Verkoop je al IMAKIN producten en wil je ook graag een plekje op het IMAKIN blog? Laat het me weten, dan interview ik jou ook!

Een reactie op “INTERVIEW MET ANNELIE VAN HEART&HOME – IMAKIN VERKOOPPUNT

  1. Pingback: DIY MEUBELS SCHILDEREN ZONDER SCHUREN - IMAKIN DIY DESIGN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van imakin.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 462 reviews.