INTERVIEW MAUREEN VAN DJELLO – IMAKIN VERKOOPPUNT

In juli kreeg ik een heel leuk mailtje van Maureen van webwinkel Djello. Dat ze de IMAKIN DIY-pakketten zo leuk vond en of ze ze mocht verkopen in haar “creatieve en fantasierijke webwinkel Djello”. Al een paar maanden is een deel van de IMAKIN collectie bij Djello te koop. Tijd voor een interview met Maureen!

Maureen-van-Beek_profielfoto_Djello

Kun je iets meer over jezelf vertellen?

“39 jaar met paardenstaart – moeder van grappige dochter – vrouw van liefhebbende soulmate – hond als wandelende aanvulling – creatief en vol fantasie – dol op kringloopvondsten – styling met een knipoog – huismus in jumpsuit – inspirerende meedenker – perfectionist in alles – genietend van mooie woorden – smakelijk eten elke dag – duidelijk en direct met een glimlach – zonliefhebber op avontuur.”

Het aanbod van Djello bestaat uit…

“Bij Djello vind je creatieve en fantasierijke cadeaus voor groot en klein, voor jezelf of een ander. Producten waar je blij van wordt, die je eenvoudig zelf kunt maken, fijn zijn om te gebruiken, leuk om naar te kijken, en soms met een knipoog. Van inspirerende doeboeken, kleursprookjes en vintage strijkapplicaties, tot theelepeltjes behang en wensbootjes om te vouwen. Ook een aantal DIY-pakketten van IMAKIN zijn in mijn winkel verkrijgbaar: Kussenhoes stempelen, Geoplanter, Glazen Pot Lamp en de prachtige Lampenkap Papieren Waarzeggers.”

Wat betekent het hebben van een webwinkel voor jou? Waarom ben je het gaan doen?

“Ik wil graag werken in de uren dat mijn dochter op school zit. Djello is een uitlaatklep voor mijn creativiteit, geeft mij de vrijheid om volop te genieten van mijn gezin, en ik kan er mijn marketing- en communicatie-ervaring in kwijt.”

Wat er bijzonder is aan Djello is …

“Pas geleden schreef een klant: “Maureen, dat je ontzettend leuke spulletjes in je winkeltje hebt, dat is duidelijk. Maar dat je het voor mij als klant ook nog een feest maakt, mijn bestelling te ontvangen: geweldig! De cadeautjes heb je met veel liefde gratis verpakt (dank je wel). Het post pakketje was mooi versierd en je hebt zelfs een presentje en persoonlijke kaart bijgevoegd. Je hebt heel snel verzonden en ik ben erg onder de indruk en zal nu zeker vaker “langs” komen.” Ja, daar ga ik echt van stralen.”

Wat weten mensen nog niet over Djello en zouden ze wel moeten weten?

“Het assortiment van Djello wordt komende maanden enorm uitgebreid. Nog meer winkelplezier en inspiratie voor een creatief en fantasierijk leven.”

Welke dromen heb je voor Djello?

“Ik geniet van de voortdurende groei van mijn winkel, de voldoening die het mij geeft en vooral het contact met en de reacties van mijn klanten. Misschien een ‘stenen’ winkel erbij in de toekomst…”

Naast de DIY-pakketten van IMAKIN heeft Djello nog veel meer leuke artikelen in het assortiment. Zelf ben ik groot fan van de producten van Ankepanke, Miss Honeybird en De Krantenkapper. Neem dus zeker even een kijkje bij Djello en doe Maureen de groetjes van mij als je iets bestelt!

djello_logo_paars_RGB

Wil jij ook imakin DIY-pakketten verkopen in jouw leuke (web)winkel? Neem dan contact op met Jinske Verpalen via info[@]imakin-store.com

Verkoop je al imakin producten en wil je ook graag een plekje op het IMAKIN blog? Laat het me weten, dan interview ik jou ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van imakin.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 462 reviews.