INTERVIEW LIESBETH VAN WANDER&CO – IMAKIN VERKOOPPUNT

Via Instagram kwam ik met Liesbeth van Wander&Co in contact. Zij was zo enthousiast over de IMAKIN DIY-pakketten dat ze deze graag in haar webshop wilde verkopen. Alweer ruim een half jaar is Wander&Co officieel IMAKIN verkooppunt, tijd voor een interview!

1 2

KUN JE IETS OVER JEZELF VERTELLEN?

Ik ben Liesbeth, het gezicht achter de webshop Wander & Co, fervent donut-eetster en legendarische koffiedrinkster. De twee belangrijkste zaken in het leven, niet? 😉

Voor mij graag veel gezellige namiddagen in leuke koffiebars, roadtrips naar onverwachte plekken en goed stretchen met wat heerlijk me-time bij het yoga’en.

Wat betekent het hebben van een (web) winkel voor jou? Waarom ben je dat gaan doen?

Het betekent mijn liefde voor online shoppen verder uitwerken tot mijn heel eigen www-stekje, tot de nok gevuld met de leukste producten ter wereld!

Zo kan ik mijn favorietjes verenigen, ongelooflijk veel leuke contacten leggen en lieve klanten begeleiden in hun online zoektocht.

WANDER & CO

Het aanbod van Wander&Co bestaat uit… cadeautjes van allerlei aard. Van mokken over papierwaren tot DIY-pakketjes 😉

Het bijzondere aan Wander& Co is… dat het een beetje is als reizen. Je kijkt overal een beetje rond en neemt herinneringen mee. Een souvenirtje op tijd en stond kan nooit kwaad zou ik zo zeggen 🙂

Wat mensen nog niet over Wander&Co weten… Dat we altijd een leuke extraatje voorzien voor cadeaupakjes, en dat we graag aan persoonlijke verzoekjes werken!

Welke dromen heb je voor Wander&Co? Een eigen koffie-concept!

Wanderco
2 2

WAT VIND JE ZO LEUK AAN IMAKIN DIY-PAKKETTEN?

Dat ze alle materiaal in zo’n ongelooflijk leuke vormgeving samenbrengen dat het een feest is om uit te pakken en aan de slag te gaan. Je vingers gaan er spontaan van jeuken!

Mijn favoriet is het draadwoord, maar ik heb zo’n vermoeden dat de nieuwe met de prachtige snijplanken daar verandering in zal brengen…

 

Welk IMAKIN DIY-pakket zou jij nog ontwikkeld willen zien?

Onderzetters for sure! Misschien uit kurk? Of met een marmerprintje?

Naast de DIY-pakketten van IMAKIN heeft Wander&Co nog veel meer leuke artikelen in het assortiment. Zelf ben ik groot fan van de producten van Helenb, Minimel en Nunuco Design Company. Neem dus zeker even een kijkje bij Wander&Co en doe Liesbeth de groetjes van mij als je iets bestelt!

Wil jij ook IMAKIN DIY-pakketten verkopen in jouw leuke (web)winkel? Neem dan contact op met Jinske Verpalen.

Verkoop je al IMAKIN producten en wil je ook graag een plekje op het IMAKIN blog? Laat het me weten, dan interview ik jou ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van imakin.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 462 reviews.