INTERVIEW IMAKIN FAN SANDRA

Sandra is fan van IMAKIN. Ze heeft al verschillende DIY-pakketten gemaakt en gaat ook graag aan de slag met de tutorials op het blog. Ik heb al hele leuke foto’s van haar resultaten gekregen! Tijd dus voor een interview.

1

KUN JE IETS OVER JEZELF VERTELLEN?

Ik ben Sandra van Poucke, 31 jaar oud en afkomstig uit het pitoreske IJzendijke (in Zeeuws-Vlaanderen, tussen Terneuzen en Breskens in). In het dagelijks leven ben ik verpleegkundige en ben werkzaam op de hartcatheterisatie afdeling van het ziekenhuis in Terneuzen. Mensen met hartklachten komen bij mij op de afdeling om gedotterd te worden of om een pacemaker te krijgen. Omdat je niet van tevoren weet wanneer je een hartinfarct krijt, gebeurt het ook dat ik ’s avonds en ’s nachts regelmatig naar het ziekenhuis met om, letterlijk, mensenlevens te redden.

Wanneer ik thuis ben, ben ik druk met mijn 2 kindjes van 1 en bijna 4 jaar, want druk dat is het met 2 kleine heren! Als er dan nog tijd over blijft, ben ik eigenlijk altijd druk bezig, is het nu in m’n tuin of lekker een recept uitproberen in de keuken. Ook ben ik zo nu en dan op het scouting terrein te vinden om lekker in de natuur bezig te zijn. Al is dit inmiddels wel al wat minder, waardoor ik nu tijd over hou om lekker te freubelen.

DO IT YOURSELF

Het liefst maak ik dit soort DIY-projecten… Eigenlijk vind ik veel leuk en probeer ik van alles op gebied van DIY uit. Als klein meisje had ik een creatieve buurvrouw: van glas in lood, tot kaarten maken, kantklossen, haken, breien of met kraaltjes bezig zijn. Ook toen ging ik altijd al helpen en genoot van het creatief bezig zijn. Helaas is ze te vroeg overleden en is de klad er een beetje in gekomen door het studeren, verbouwen en de kindjes. Nu ik weer wat tijd heb, heb ik alles weer een beetje opgepakt. Ik ben begonnen met knuffels haken en ik hou van resultaat! Via IMAKIN ben ik met handlettering begonnen. En of dat verslavend is!

Deze IMAKIN DIY-projecten heb ik gemaakt… Inmiddels heb ik het 6-hoekige doosje gemaakt, een mok gehandletterd en snijplanken gemaakt. De volgende projecten liggen klaar, kijken of ze het handletteren kunnen overtreffen. Het leuke van handletteren is dat je een basis hebt en iedere keer met dingen erbij te voegen of net iets anders te doen, een heel andere resultaat hebt. Bijvoorbeeld een alternatief inpakpapier, een uitnodiging voor een borrel of een afscheid van het kinderdagverblijf. Dus voor iedere situatie wat wils!

Ik ben het meest trots op dit DIY-project… Ik heb nog vele ideeën in m’n hoofd, maar ja, je wordt pas handig in handletteren door het veel en vaak te doen. Dus ik ga eerst nog wat verder oefenen om vervolgens het een en ander voor m’n huis te maken, want daar heb ik nog kale wanden.

mok sandra
3
15873475 1394044553948877 2419595932583966605 n

WAT VIND JE ZO LEUK AAN IMAKIN DIY-PAKKETTEN?

Het is makkelijk om alles bij elkaar te hebben om iets leuks te maken en er zo achter te komen of dit genre echt iets voor me is. Je hoeft niet gelijk veel aan te schaffen (en soms nog meer weg te gooien) om een leuk project te hebben. Dat is het voordeel en het gemak van de DIY-pakketten. En je kunt ook niks vergeten, want dat gebeurt ook vaak, dat je net dat ene niet mee hebt… Nu heb ik weer nieuwe pakketten liggen om mee aan de slag te gaan: de kussenhoes en de kandelaars.

Dit DIY-pakket of tutorial zou ik graag nog ontwikkeld willen zien… Wat me nog leuk zou lijken om te maken is dingen voor in en om het huis. Bijvoorbeeld een vogelhuis, vazen of interieuraankleding. Ook samen met m’n zonen zou ik graag dingen willen doen!

Ben jij ook fan van IMAKIN en lijkt het je leuk te vertellen over jouw DIY-projecten? Stuur me dan een mailtje en wie weet word je geselecteerd voor een interview op dit blog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van imakin.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 462 reviews.