EEN KAARTJE VAN ILOUSTRATIONS

Al een tijdje zat ik te denken om een leuk cadeautje bij elke bestelling te doen. Het moest iets origineels zijn wat goed bij IMAKIN paste. Totdat ik Milou tegenkwam. Milou heeft net haar illustratie bureau ‘iloustrations’ opgezet en is druk bezig haar ‘portfolilou’ op te bouwen. Een leuke samenwerking was snel bedacht! Milou heeft namelijk een heel mooi kaartje ontworpen voor imakin:

voorkantimakinklein

Vanaf half oktober als cadeautje bij elke bestelling!* (*op=op!)

In dit blog vertelt Milou wat meer over zichzelf en iloustrations, Art & Design Studio.

milou

Kun je iets meer over jezelf vertellen?

Mijn naam is Milou (bijnaam Lou). Ik ben 25 jaar, pas getrouwd en ontzettend creatief. Sinds kort ben ik ‘iloustrations, Art & Design Studio‘ gestart, omdat ik van mijn grootste hobby mijn werk wil maken. De naam iloustrations is een combinatie van mijn bijnaam ‘Lou’ en ‘illustrations’. Al van jongs af aan ben ik bezig met tekenen, schilderen en andere creatieve bezigheden. Ik hou ervan om omringd te zijn met markers, aquarelverf, penselen en fineliners.

Waar bestaat je aanbod uit?

Mijn aanbod is erg breed: (trouw)kaarten, visitekaartjes, lijstjes met illustraties voor aan de muur en laatst zelfs een tattoo ontwerp! Bij mij is echt van alles mogelijk!

Waarom ben je een eigen bedrijf gestart?

De afgelopen jaren werd er vaak door verschillende mensen tegen me gezegd: “waarom probeer je je werk niet te verkopen?!” of “je moet echt meer met je creativiteit gaan doen!”. Ik liet die vragen altijd een beetje gaan, maar toen ik toch steeds meer de vraag kreeg om in opdracht wat te tekenen of te ontwerpen en daar positieve reacties op kreeg, heb ik me een paar maanden geleden toch in geschreven bij de Kamer van Koophandel. Spannend, maar ook ontzettend leuk, want dit is wat bij me past!

Wat is er bijzonder aan iloustrations?

Mijn eigen stijl en werkwijze maakt iloustrations bijzonder en uniek. Ik heb in de loop der jaren een eigen stijl ontwikkeld waarin iloustrations duidelijke te herkennen is: dromerige aquarel achtergronden gecombineerd met pentekeningen en mijn eigen iloustrations letters. Deze losse met de hand gemaakte tekeningen, letters en schilderingen maak ik digitaal en geef het vorm in Photoshop. Graag laat ik mij inspireren door quotes die mij raken en wil hier dan een bijpassend beeld bij creëren.

Wat weten mensen nog niet over iloustrations en zouden ze wel moeten weten?

Wat mensen vooral over iloustrations zouden moeten weten is dat ik besta en dat iedereen met allerlei ideeën bij me terecht kan. Ook wil ik iedereen meegeven: kijk altijd naar wat je hebt en niet naar wat je niet hebt, met andere woorden “Love the little things in life”.

Welke dromen heb je voor iloustrations?

Wat ik ontzettend graag zou willen is dat ik met  de opdrachten mijn brood zou kunnen verdienen. Ook lijkt het mij geweldig om een eigen kaartenlijn te hebben. En mijn droom is om met mijn werk in mijn favoriete magazine Flow Magazine te mogen staan!

iloustrations

Je leest het: Milou heeft heel veel zin om voor jou te illustreren/ontwerpen. Je kunt voor allerlei ontwerpopdrachten bij haar terecht! Neem een kijkje in haar Portfolilou en stuur haar eens een mailtje voor ideeën en de mogelijkheden!

Een reactie op “EEN KAARTJE VAN ILOUSTRATIONS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van imakin.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 462 reviews.