DIY-PAKKET HANDLETTERING – SAMENWERKING DREAMKEY & IMAKIN

1

Handlettering is hot! Het met de hand tekenen van inspirerende quotes kom je overal tegen. Daarom hebben Dreamkey en imakin een DIY-pakket Handlettering ontwikkeld. Zodat ook jij jouw favoriete quotes zélf kunt handletteren.

ONTSTAAN VAN DE SAMENWERKING

2

Nienke (van Dreamkey) en ik kenden elkaar al een tijdje van evenementen waar we samen aan deel hadden genomen, maar op Flavourites Live! vorig jaar (november 2014) is het idee voor een samenwerking ontstaan. We zagen allebei een mooie aanvulling in elkaars assortiment en met een wederzijdse voorliefde voor handlettering was het idee voor ons nieuwste DIY-pakket snel gevonden. De afgelopen maanden hebben we samen hard gewerkt aan dit idee en nu presenteren we met trots: het DIY-pakket Handlettering.

DIY-PAKKET HANDLETTERING

3

Het DIY-pakket zit vol met fijne papierwaren (notitieboekje, kaarten, enveloppen, zakjes, labels, stickers etc.) en de benodigdheden voor het tekenen. Schrijf bijvoorbeeld een lief kaartje aan je vriendin, maak een mini-poster voor aan de muur of geef een persoonlijke boodschap aan een cadeau. De instructies laten de basis van het handletteren zien.

4
5
6
7
8

VERDERE SAMENWERKING DREAMKEY & IMAKIN

Het zal niet alleen bij dit DIY-pakket Handlettering blijven als samenwerking tussen Dreamkey en IMAKIN. Op Flavourites Live! 2015 (20-22 november), zullen wij samen een prachtige stand delen vol fijne papierwaren en mooie DIY-pakketten. Vanaf september 2015 zijn de tickets voor Flavourites Live! 2015 te koop.

Een reactie op “DIY-PAKKET HANDLETTERING – SAMENWERKING DREAMKEY & IMAKIN

  1. Pingback: OVERZICHT 5 JAAR IMAKIN + WIN €50,- SHOPTEGOED - IMAKIN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *