10 DIY SINTERKLAAS DECORATIES

Voor je het weet is Sinterklaas weer in het land. Over een maand is het al pakjesavond! In dit blog verzamelde ik de 10 leukste DIY Sinterklaas decoraties om je huis alvast feestelijk mee te versieren.

#1. AFTELLEN NAAR SINTERKLAAS

Hoeveel nachtjes slapen nog? Op deze aftelkalender kun je precies zien wanneer het pakjesavond is! Beschilder een plank met schoolbordverf en je kunt er steeds met een krijtje het aantal nachtjes op schrijven. (fotobron onbekend)

#2. PEPERNOTENKRANS

Deze pepernoten kransen zijn een grote trend in Sinterklaas decoratie. Het maken ervan is heel makkelijk. Neem een blanco krans en lijm daar met een lijmpistool een heleboel pepernoten op. Daarna kun je de krans nog verder versieren met andere Sinterklaasdecoraties (bron foto 1: Mandy van den Boogaard, foto 2: onbekend).

#3. WELKOM SINT & PIET

Heet Sint & Piet welkom met deze mooie vlaggetjesslinger gemaakt van een jute zak. Op Hip By Yourself staat stap-voor-stap hoe je hem ook kunt maken.

#4. SINT WEGWIJZER

Mocht Wegwijspiet verdwaald zijn, dan komt deze handige wegwijzer goed van pas. Het idee is van Stal 7.

#5. MIJTERSLINGER

Hoe schattig is deze slinger met mijters! Je kunt de slinger heel eenvoudig maken met de gratis printable van Zomaar een dagje.

#6. SINT STOLP

Verzamel allemaal leuke Sint decoraties en zet ze bij elkaar onder een stolp. Heel makkelijk en toch een leuk resultaat. (foto bron onbekend)

#7. SINTERKLAAS BANNER

Deze leuke Sinterklaas banner staat heel leuk in de kinderkamer. De werkinstructie en gratis printable vind je op Hip By Yourself.

#8. LICHTJESSLINGER

Deze mooie lichtjesslinger is versierd met papieren letters en decoraties. Hoe je hem ook kunt maken, laat CreaChick zien op haar blog.

#9. RAAMTEKENING

Met krijtstiften kun je de mooiste tekeningen op je raam maken. Deze raamtekening is gemaakt door Ankie. Zij deelde haar foto met #deeljeDIY.

#10. SINTERKLAAS LANTAARN

Een oude glazen pot tover je heel eenvoudig om tot een mooie Sinterklaas lantaarn. Met glasetspasta kun je de “frosted” uitstraling krijgen. Daarna kun je de pot beplakken met figuren van zwart papier. Tenslotte doe je er een stukje jute touw omheen en klaar! (foto bron onbekend)

CREATIEVE SINTERKLAASCADEAUS & SCHOENCADEAUTJES

Lieve Sint,
Wat fijn dat u in de webshop van IMAKIN beland bent.
Dat u hier de beste creatieve cadeaus vindt, is u vast bekend.
Wat ik zou willen hebben is het allerliefst,
een cadeautje voor iets creatiefs.
Alles op mijn verlanglijstje past in mijn schoen.
Zou u het daar dan in willen doen?
Liefs van mij

Ik heb in de webshop de leukste Sinterklaascadeaus en schoencadeautjes voor je geselecteerd.

Met welk Sinterklaas DIY-project ga jij aan de slag? Deel je resultaat met #deeljeDIY en tag IMAKIN op FacebookInstagram.

BLOGS DIE JE OOK LEUK ZULT VINDEN

Geef een reactie