DIY TREND 2018: BOTANISCH

De botanische trend is al een tijdje niet meer weg te denken in het interieur. Tijdens de vtwonen & design beurs afgelopen oktober zag ik al veel planten en bladeren prints terugkomen en ook op de DIY beurs waar ik vorige week was, werden veel materialen gepresenteerd in dit thema.

Vorige week was ik op een DIY beurs in Duitsland. Tijdens deze tradeshow presenteerden DIY groothandels en producenten hun nieuwe collecties voor 2018.

Ik heb er de nieuwste DIY trends gespot, inspiratie opgedaan en mooie materialen ingekocht. In onderstaande video krijg je een korte sfeerimpressie van de beurs:

Zoals je ziet komen ook in de DIY thema’s en materialen veel botanische en natuurlijke elementen terug. Je ziet veel blanco producten om te versieren in de vorm van cactussen, bladeren of dieren. Ook in het kleurgebruik van de verschillende DIY-projecten zie je veel groentinten en aardse kleuren. Verder komen er veel bladeren en dierenprints voor op bijvoorbeeld papier en stickers.

SHOP DE BOTANISCHE TREND

Zoals je van IMAKIN gewend bent, speel ik graag in op de laatste trends. 2 jaar geleden maakte ik daarom al een overzicht van de 10 mooiste botanische DIY-projecten.

Ook in de webshop vind je mooie materialen terug die binnen dit thema passen. Wat dacht je van deze blanco houten cactussen, stencils met bladeren en deze terracotta schaaltjes?

cactus hout | imakin

Bekijk alle producten in het botanische thema in de webshop.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *