10 LEUKSTE UNICORN DIYS

Ik kon er niet onderuit… Unicorns (eenhoorns) zijn overal! Je kunt van alles kopen in ‘unicorn’ thema: van pantoffels tot taarten en van plakbandhouders tot T-shirts. Niet zo gek, want ze zijn het ultieme symbool van magie en vrolijkheid. Maar zelf maken is natuurlijk veel leuker! Daarom in dit blog de 10 leukste unicorn DIY-projecten.

#1. PENNENBAKJES

Van deze vrolijke pennenbakjes op de bureau krijg je spontaan zin om te gaan werken. Steeds als je er een pen uit pakt, word je er blij van. De stap-voor-stap tutorial is van Lines Across en een blanco pennenbakje vind je hier.

#2. PINATA

Deze mini piñata is wel heel schattig! Je feestje zal een instant succes zijn. Op A Subtle Revelry staat hoe je hem maakt.

#3. SLAAPMASKER

En als je vriendinnen na je feestje blijven slapen, heb je natuurlijk deze leuke slaapmaskers voor ze klaar liggen. De stap-voor-stap instructies vind je op Bird’s Party.

#4. LAMP

Dit is misschien wel mijn favoriete unicorn DIY! Hoe cool is deze lamp gemaakt van een Barbie eenhoorn?! De DIY tutorial is van Brit+Co.

#5. KUSSEN

Deze unicorn is bedoeld als kussen, maar je mag haar stiekem ook wel knuffelen hoor. De stap-voor-stap instructie staat op Madmoisell.

#6. PLANTENPOT

Nog iets voor op je bureau: een plantenpot. Voor nog meer cuteness op je werk. Hoe je hem maakt vind je op Best Friends for Frosting.

#7. HAARBAND

Met deze hotte trend is de kans groot dat je binnenkort een unicorn themafeestje hebt. Maak dan deze leuke haarband. De DIY tutorial is van Minidrops.

#8. KOSTUUM

Is de haarband (zie nummer 7) te subtiel voor jou, ga dan all out met dit unicorn kostuum. De stap-voor-stap instructie staat op Studio DIY.

#9. CANVAS TAS

Een canvas tas is altijd handig en met dit unicorn exemplaar wordt boodschappen doen een feestje. Maak hem zelf met de instructies van The Whimsical Wife. Een blanco canvas tas vind je hier.

#10. KERSTBALLEN

Omdat het bijna Kerst is konden deze unicorn Kerstballen natuurlijk niet ontbreken. Hoe je ze maakt staat op The Best Ideas for Kids.

Word jij net zo blij van de unicorn trend als ik? Welk DIY project is jouw favoriet? Deel je resultaat met #deeljeDIY @imakinNL op Facebook / Twitter / Instagram.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *