10x DIY FEESTVERSIERING

Een feestje is hét moment om eens flink los te gaan met DIY-projecten. Van slingers en ballonnen tot cocktailprikkers en feesthoedjes, alles kun je zelf maken! In dit blog 10 DIY-projecten om van jouw feestje het allermooiste te maken.

#1. BESCHILDERDE BALLONNEN

Ballonnen zijn van zichzelf al vrolijk gekleurd, maar je kunt ze nog mooier maken door ze te beschilderen. Het DIY idee is van A Subtle Revelry.

#2. CHEERS!

Deze Cheers slinger past bij ieder feestje. Hij is gemaakt van pailletten. Op A Beautiful Mess zie je hoe je hem zelf kunt maken.

#3. GLITTER IJSBLOKJES

Hou je drankjes koel met glitter ijsblokjes. Het idee is van Something Turquoise.
(Let op: glitter is niet eetbaar, dus gebruik de blokjes alleen om flessen te koelen, doe ze niet in drankjes!)

#4. SLINGERS

Bij een feestje kunnen slingers niet ontbreken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze van Alice & Lois. Met deze papierblokken maak je de vrolijkste slingers.

#5. COCKTAIL PARAPLU'S

Hoe leuk zijn deze fruitige cocktail paraplu’s! Op WLKMDYS staat hoe je ze maakt.

#6. ETAGERE

Een etagere kun je ook heel makkelijk zelf maken van plastic bordjes en bekers. Je kunt ze eventueel ook nog leuk beschilderen. Op Evite staat de stap-voor-stap instructie.

#7. HOELAHOEP BALLONNENKRANS

Je ziet steeds vaker hoelahoep kransen als feestversiering. In het blog over bruiloft DIY’s deelde ik er ook al een. Deze van ballonnen is ook echt te gek! Maak hem zelf met de DIY Tutorial op Pretty My Party.

#8. CAKE TOPPERS

Bij een feestje hoort taart. En die taart versier je dan weer met caketoppers. Hoe je deze leuke caketoppers maakt, vind je op The House That Lars Built.

#9. PAPERCUT SLINGER

Slingers kun je nooit genoeg hebben op een feestje, dus daarom nog een DIY voor een slinger. Deze prachtige papercut slinger maak je met de DIY Tutorial op Oh Happy Day.

#10. FOTO ACHTERGROND

Als je van plan bent veel foto’s te maken tijdens je feestje is het wel zo leuk om een feestelijke achtergrond te maken. Afhankelijk van het thema van je feestje kun je eindeloos variëren. Pinterest staat vol met creatieve ideeën! De backdrop op de foto is van Oh Happy Day.

DIY & DRINKS

IMAKIN DIY & DRINKS 2017

Aanstaande zaterdag (30 september) geef ik zelf een feestje: DIY&DRINKS. Een leuke middag waarop we samen gezellig gaan DIY-en. Je kunt de mooiste DIY materialen bewonderen (en shoppen) en meteen aan de slag met een van de drie workshops. Kom jij ook? Meer informatie en tickets.

Geef een reactie