10x WERKPLEK DIYS

Het einde van de zomervakantie is (helaas) alweer in zicht. Om het terug naar kantoor gaan een beetje leuker te maken, selecteerde ik 10 DIY-projecten om je werkplek mooier te maken.

#1. TABLETHOES

Neem je tablet of e-reader mee in een stijlvolle hoes. Met de tutorial van Sugar & Cloth maak je een stijlvol exemplaar met marmer plakfolie.

#2. KRAFT ETUI

Al je kleine bureau spulletjes hou je netjes bij elkaar in deze etuis. De opdruk print je er zelf op! Op See Kate Sew staat hoe je dat doet.

#3. GOUDEN PENNENHOUDER

Met wat oude potjes en gouden spuitverf maak je deze chique pennenhouder voor op je bureau. Op View From the Fridge staat de stap-voor-stap instructie.

#4. NOTITIEBOEKJES

De tijd van saaie notitieboekjes is echt voorbij! Je kunt ze op een heleboel manieren versieren, zoals met decoupagepapier of papier met print. De notitieboekjes op de foto zijn gemaakt Momtastic.

#5. BUREAU ORGANIZER

Met deze bureau organizer van hout heb je al je spulletjes binnen handbereik. De stap-voor-stap tutorial vind je op Poppytalk.

#6. BUREAU

Ook het bureau zelf kun je zelf maken, zoals dit moderne houten exemplaar met hairpin poten. De werkinstructie vind je op Sinnenrausch.

#7. KOPEREN LAMP

Goede verlichting is essentieel voor een werkplek. Wat dacht je van deze prachtige koperen zwaanlamp van Initiales GG?

#8. MINI PLANTEN STANDAARD

Een plant is onmisbaar op je bureau. Het is rustgevend en zorgt ook nog eens voor extra zuurstof. Met deze decoratieve plantenstandaards geef je je plant een mooi plekje. Op The Lovely Drawer staat stap-voor-stap hoe je ze maakt.

#9. KLEMBORD MET MARMEREFFECT

Wow, dit marmereffect geeft een klembord een instant luxe uitstraling. Op Fabric Paper Glue staat hoe je dit klembord zelf kan versieren.

#10. POMPOM PUNAISES

Van pompoms wordt alles vrolijker, zelfs punaises! Lijm een pompom op je punaise en klaar ben je. Het DIY idee is van Babiekins.

BONUS: HOUTEN BUREAU ACCESSOIRES VERSIEREN

Deze blanco houten bureau accessoires kun je helemaal naar je eigen smaak versieren. Verschillende technieken om ze te versieren vind je in dit blog.

Nog niet genoeg inspiratie voor je werkplek? Bekijk deze 10 Kantoor DIYs.

Hoe ga jij je werkplek aankleden? Deel je DIY resultaat met #deeljeDIY @imakinNL op Facebook / Twitter / Instagram.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *