10x DIY SLEUTELHANGERS

Met een sleutelhanger vrolijk je je saaie sleutelbos op én, bijkomend voordeel, je herkent jouw sleutels uit duizenden. In dit blog verzamelde ik de 10 mooiste DIY-projecten om je eigen sleutelhanger mee te maken.

#1. SPIKKELS

Deze mooie sleutelhangers zijn gemaakt van klei. De combinatie van spikkels en een kleurvlak geeft ze een moderne look. Op Sugar & Cloth staat stap-voor-stap hoe je ze maakt.

#2. LEERSTROKEN

Deze minimalistische sleutelhangers zijn gemaakt van leerstroken. Om ze te personaliseren zou je er een tekst in kunnen slaan met slagstempels. Hoe je de sleutelhanger maakt, vind je op Homey Oh My.

#3. MONSTERA BLAD

Deze sleutelhanger in de vorm van een monstera blad is helemaal on (botanische) trend! De DIY Tutorial is van Drawn to DIY.

#4. POMPOMS & KWASTJES

Pompoms & kwastjes, een match made in heaven! Ashley maakte deze vrolijke sleutelhanger voor aan haar strandtas. Op haar blog Sugar & Cloth laat ze zien hoe ze hem maakte.

#5. TOUW WIKKELEN

Deze sleutelhangers van touw zijn heel leuk om cadeau te geven. Ze zijn ook nog eens makkelijk te maken. Alice & Lois laten je zien hoe.

#6. LEREN KWASTJE

DIY-Tutorial Sleutelhanger Leren Kwastje | IMAKIN DIY DESIGN

Dit sleutelhanger kwastje is zowel stoer als chique. Je kunt hem niet alleen aan je sleutelbos hangen, maar is ook heel mooi aan je tas. Je maakt hem zelf met het mini DIY-pakket Sleutelhanger Leren Kwastje.

#7. HOUTEN KRALEN

In mijn zoektocht naar moderne sleutelhanger DIY-projecten, kwam ik een heleboel sleutelhangers met houten kralen tegen. Deze van Alt vond ik toch wel het allerleukst! (Het blog is in het Deens, maar met de vertaalfunctie van Google kom je een heel eind.)

#8. BETON

Dat je ook sleutelhangers van beton kan maken, laat Shonee zien op haar blog Hawthorne and Main.

#9. LEREN HOESJE

Je kunt natuurlijk ook de sleutel zelf versieren. Dit leren sleutelhoesje is een idee van The Merry Thought. Op haar blog vind je de instructies.

#10. MINIMALISTISCH CHIQUE

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik van minimalistisch design hou. Deze sleutelhanger past daar dus heel mooi bij. De DIY tutorial vind je op Minimal Crafts.

Welke sleutelhanger is jouw favoriet?

Ook een sleutelhanger gemaakt? Deel je resultaat met #deeljeDIY @imakinNL op Facebook / Twitter / Instagram.

Geef een reactie