10 MASKING TAPE DIY-PROJECTEN

Masking tape is een van de populairste DIY materialen op dit moment. Er zijn dan ook honderden DIY tutorials te vinden op internet. Ik selecteerde de 10 mooiste masking tape DIY-projecten voor je.

#1. GEOMETRISCHE MUURDECORATIE

Geef je huis een beetje liefde met dit geometrische hart op de muur gemaakt van masking tape. Op het blog Homey Oh My staat een stap-voor-stap werkinstructie.

#2. VLAGGETJES

Van cocktailprikkers en masking tape maak je leuke vlaggetjes die je in hapjes of cupcakes kunt steken. Het idee is van Trendenser.

#3. POTLODEN

Saaie potloden vrolijk je heel makkelijk op met masking tape. Deze potloden zijn gemaakt door SheKnows.

#4. NOTITIEBOEK

Maak met masking tape een grafisch patroon op een notitieboek, agenda of schrijfblok. Dit voorbeeld gemaakt door ink + adventure.

#5. LANTAARNS

Dit DIY idee is van Michal Rupp. Beplak lantaarns met masking tape en bind er een touwtje of lintje omheen. Ook leuk als cadeautje!

#6. CADEAUTJES INPAKKEN

Met masking tape kun je alle kanten op met het inpakken van cadeautjes. Laat je inspireren door de ideeën van You Are My Fave.

#7. BIJZETTAFELTJES

Dat je masking tape ook meubels kunt versieren laat Dwight zien met deze mooie bijzettafeltjes.

#8. STIPPENMUUR

Vrolijk de muur in je kantoor op met stippen gemaakt van masking tape. Fellow fellow laat stap-voor-stap zien hoe je dat doet.

#9. VERJAARDAGSKAART

Er zijn een heleboel manieren om kaarten te maken met masking tape. Dit voorbeeld is van The Paperdashery. Zij gebruiken een kant-en-klare kaart, maar je kunt de letters natuurlijk ook zelf uitsnijden.

#10. IJSJES CADEAULABELS / SLINGER

Deze zomerse ijsjes cadeaulabels zijn gemaakt van masking tape. Je kunt er ook meerdere aan een touwtje rijgen en er zo een vrolijke slinger van maken. Het idee is van Fox and Star.

In de webshop hebben we de leukste masking tape om bovenstaande DIY-projecten mee te maken.

Waar gebruik jij masking tape voor? Deel je resultaat met #deeljeDIY @imakinNL op Facebook / Twitter / Instagram.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *