TREND: VARENS + 5 DIY-PROJECTEN

g

Varen bladeren zijn al een tijdje een trend in het interieur. Het leuke van trends is dat deze vaak worden overgenomen op andere lifestyle gebieden, zoals in de mode, stationery en interieur. In dit blog een trend report over varens én 5 DIY-projecten om zelf met de varen trend aan de slag te gaan.

VARENS IN HET INTERIEUR

VARENS IN DE MODE

STATIONERY MET VARENS

VAREN SIERADEN

DIY-PROJECTEN MET VARENS

De makkelijkste DIY is wel om een varenblad in een fotolijst te klemmen. Een extra mooi effect geeft dat in een fotolijst met dubbelglas.

In deze prachtige onderzetters krijgen de varen blaadjes alle aandacht. De stap-voor stap instructies vind je op The Lovely Drawer.

Deze lampionnen geven je tuin of feestje een zomerse uitstraling. De DIY Tutorial vind je op de website van vtwonen.

DIY Tutorial Tropische Lantaarn | IMAKIN DIY DESIGN

Een paar weken geleden maakte ik deze tropische lantaarn met bladeren print. Bekijk de DIY tutorial hier.

Dat je de varens ook kunt gebruiken om mee te stempelen, laat Ukkunooa zien. Zij bestempelde een theedoek met varens en groene textielverf, maar je kunt natuurlijk ook andere ondergronden bestempelen. Denk aan kussenhoesjes, canvas tas, kaarten of houten ondergronden.

GEDROOGDE VAREN BLADEREN

Nu nieuw in de webshop: gedroogde varen bladeren. Deze prachtige varen bladeren zijn van hoge kwaliteit en heel geschikt om in te lijsten of voor een van de DIY-projecten hierboven. Ze komen in 2 formaten: groot (35-40 cm lang) en klein (4-12 cm lang).

Heb jij al iets in de varen trend?

Wat zou jij met deze mooie varen bladeren maken? Deel je resultaat met #deeljeDIY @imakinNL op Facebook / Twitter / Instagram.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *