7x BRUILOFT DIYS

Het trouwseizoen is weer begonnen. Je bruiloft kun je extra persoonlijkheid geven door zelf je decoraties te maken. In dit blog 7 DIY ideeën voor je bruiloft.

#1. FOTO HOEPEL

Maak deze mooi versierde hoepel met bloemen om foto’s van jullie samen aan te hangen. Het idee is van Style Me Pretty.

#2. HARTJESPAD

Leid je gasten over een pad van hartjes naar de bruiloft toe. De hartjes zijn gemaakt van bloem, dus niet slecht voor het milieu. Het ‘recept’ vind je op A Practical Wedding.

#3. WATERVERF WAAIERS

Deze prachtige waterverf waaiers staan mooi als een foto achtergrond of ter decoratie van de feestzaal. Hoe je ze maakt staat op Oh Happy Day.

#4. TULE BALLONNEN

Geef ballonnen net een beetje extra glamour met tule. Bind een groot stuk tule om een ballon met een strik en klaar. Easypeasy. Foto credits: The Balloon Crew.

#5. TRANEN VAN GELUK

Probeer het maar eens droog te houden op een bruiloft. (Het is mij niet gelukt toen ik getuige mocht zijn bij de bruiloft van mijn beste vriendin). Deze tissuedoosjes komen dan goed van pas. De DIY Tutorials is van Something Turquoise.

#6. NAAMKAARTJES

Deze schitterende naamkaartjes gemaakt van agaat geven je dinertafel een luxe uitstraling. Schrijf de namen van de gasten op de agaat schijven en leg ze bij hun plaat aan tafel. Foto credits: Loft Calligraphy.

#7. LOVE LETTERS

En dan het klapstuk. Deze marquee love letters zijn echt fantastisch! En je kunt ze nog zelf maken ook. In hun video laten Evan & Katelynn stap-voor-stap zien hoe.

Welke decoraties zou jij maken voor je bruiloft?

Deel je resultaat met #deeljeDIY @imakinNL op Facebook / Twitter / Instagram.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *