10 KLEURRIJKE DIYS

Vorige week was ik in Shoreditch, dé wijk van dit moment in Londen. Je vindt er veel vintage winkels, kleine boetiekjes, gezellige eettentjes, maar vooral ook veel graffiti. Geïnspireerd door de mooie kleuren hiervan, ben ik op zoek gegaan naar 10 kleurrijke DIY-projecten.

#1. DONUT PARASOL

Als ik aan kleurrijke DIY-projecten denk, denk ik aan Studio DIY. Deze Donut Parasol is slechts een voorbeeld, haar blog staat vol met vrolijke DIY tutorials!

#2. OPBERGDOOS MET KLEURVLAK

Een saaie opbergdoos geef je een instant update als je er geometrische kleurvlakken op schildert met acrylverf. Op Tell, Love and Party staat de stap-voor-stap instructie.

#3. KLEURRIJKE TAFELLOPER

Kleurrijke patronen als deze zie je nu veel in DIY, maar ook in stationery en interieur. Je maakt zelf zo’n leuk exemplaar met de tutorial van Lovely Indeed.

#4. SCHROEVENDRAAIER KAPSTOK

Heb je nog wat oude schroevendraaiers liggen? Je maakt er deze leuke kapstok mee. Het idee is van HomeMade Modern.

#5. VROLIJKE SNOEREN

Die saaie snoeren van elektrische apparaten kunnen wel wat kleur gebruiken. Met masking tape is dat heel makkelijk. De foto is van Designlovefest.

#6. POMPOM KUSSEN

Alles waar je pompoms op plakt wordt automatisch vrolijk. Mix verschillende kleuren en groottes voor een speels effect. Het idee komt van A Beautiful Mess.

#7. TOILETTASSEN

DIY-pakket Toilettassen Set Ecoline | IMAKIN DIY DESIGN

Van deze kleurrijke print krijg je meteen zin om op vakantie te gaan! Je maakt deze set van 2 toilettassen met dit IMAKIN DIY-pakket.

#8. WAAIER SLINGERS

Bij een feestje horen kleurrijke versieringen. Dit is denk ik de vrolijkste slinger die ik ooit gezien heb! Je vindt de gratis printable en stap-voor-stap instructies op Oh Happy Day.

#9. KLEURIGE DEURMAT

Je deurmat kan ook wel wat kleur gebruiken. Met acrylverf schilder je er de mooiste patronen op. Dit voorbeeld is van The Crafted Life.

#10. BALLON DIEREN

Als je niet blij wordt van deze ‘ballon’ dieren, weet ik het ook niet. Je kunt ze gebruiken als kussen of knuffel. De stap-voor-stap instructie staat op Little Inspiration.

Heb jij ook zin gekregen om aan de slag te gaan met deze kleurrijke DIY-projecten? En wat is jouw favoriete kleur(combinatie)? Deel je resultaat met #deeljeDIY @imakinNL op Facebook / Twitter / Instagram.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *