TREND: IRISEREND + 5 DIYs

DIY trend iridesent / holographic | IMAKIN DIY DESIGN

Yesss, dit is een trend waar ik heel blij van word! Stiekem ben ik gek op regenbogen, unicorns en glitters. Deze trend combineert dit alles! Dé voorjaarstrend van 2017 is namelijk: iriserend! Iriserend betekent dat het materiaal van kleur verandert in het licht. De producten hebben een prachtige glans in alle pastel kleuren van de regenboog. In dit blog een trendreport en 5 DIYs om je te inspireren.

#1. IRISERENDE VAAS

Als een trend net begint kan het lastig zijn om DIY materialen te vinden. A Beautiful Mess gebruikte voor deze DIY vinyl dat normaal voor autolampen wordt gebruikt. De stap-voor-stap instructie vind je op het blog.

#2. IRISERENDE SNEAKERS

Ik zou de hele dag dansen met deze coole sneakers, want dan veranderen ze steeds van kleur. De DIY tutorial is van P.S. I Made This.

#3. IRISERENDE ONDERZETTERS

Met deze onderzetters kun je subtiel aan de iriserende trend mee doen. Op het blog Love Vividly staat hoe je ze kunt maken.
(Blanco onderzetters vind je hier in de webshop).

#4. IRISERENDE KAARTEN

Met transferfolie kun je je DIY project versieren met iriserende olie. Geef je kaarten een iriserend randje of maak een iriserende tekening op een notitieboekje. Met de speciale lijmstift kun je de transferfolie netjes aanbrengen. De transferfolie en lijmstift zijn verkrijgbaar in de webshop.

#5. IRISERENDE CLUTCH

Deze clutch lift je outfit snel naar een hoger trendniveau. Op Styleoholic vind je de DIY tutorial om zelf zo’n clutch te maken.

Op dit moment heb ik nog niet heel veel iriserende DIY materialen voor jullie kunnen vinden. Ik ben hard op zoek naar meer!

Met deze iriserende tape kun je in ieder geval alvast bijna al je DIY-projecten versieren!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *