5 LIEVE (MAAR NIET TE SCHATTIGE) VALENTIJN DIYS

Volgende week is het weer Valentijnsdag. Zelf vind ik het een hele leuke dag om zelfgemaakte cadeautjes/kaartjes uit te delen aan mensen die ik lief vind. Maar de meeste dingen vind ik echt veeeel te zoetsappig. Dus in dit blog 5 lieve-maar-niet-te-schattige Valentijn DIYs!

#1. BETONNEN WAXINEHOUDERS

Ook al hebben deze waxinehouders de vorm van een hartje, ze zijn evengoed wel stoer doordat ze van beton zijn. Op het blog van I Spy DIY staan de stap-voor-stap instructies. Hobbybeton kun je vinden in de webshop.

#2. VALENTIJN SLINGER

De hartjes in deze Valentijn slinger doen me denken aan die snoephartjes met een woord erin. Hoe leuk om deze in de kamer op te hangen! De tutorial en gratis printable vind je op het Popsicle Blog.

#3. HARTJES MOKKEN

Deze mokken met hartjes oor zijn heel makkelijk te maken! Alles wat je nodig hebt is een mok en een porseleinstift in een kleur naar keuze. Deze voorbeelden zijn van Bren Did.

#4. LIEFDESLAMP

Deze gloeilamp is lief en stoer tegelijk. Hier smelt toch ieder mannenhart van? De instructies staan op Design Sponge.

#5. VRIENDSCHAPSKETTING

Ken jij ze nog van vroeger: de vriendschapskettingen met een hartje dat je doormidden moest breken? De ene helft voor je allerbeste vriendin en de andere helft voor jezelf. Deze moderne versies met eten zijn zo veel leuker! Studio DIY laat zien hoe je ze maakt.

Nog niet genoeg inspiratie voor Valentijn? Vorig jaar zette ik ook 5 Valentijn DIYs op een rijtje.

Wat doe jij dit jaar met Valentijn? Laat het hieronder weten in een reactie of deel het op Facebook / Instagram / Twitter.

Geef een reactie