Het is alweer een tijdje geleden dat ik een update schreef over #deeljeDIY. Ondertussen hebben jullie weer heel veel leuke DIY resultaten gedeeld. In dit blog deel ik de 10 mooiste van afgelopen maanden.

#1. TEKSTARMBAND

Deze mooie tekstarmband is gemaakt door Carola. Ze maakte hem voor de moeder van Floris voor een instaswap (dit is een instaswap). Ze gebruikte de metaalstempel gereedschappen en deze DIY tutorial.

#2. DROMENVANGER

Met het DIY-pakket Dromenvanger maak je zelf een hele mooie dromenvanger om je eigen wensen en herinneringen aan te klemmen. Deze is gemaakt door Judith. Wat hangt hij mooi tegen die groene muur!

#3. ONDERZETTERS

Dat je van je saaie onderzetters hele leuk exemplaren kan maken, laat Sammy zien. Ze gebruikte decoupage papier uit de webshop. Met ModPodge breng je het decoupage papier aan en kun je er een beschermd laklaagje mee aanbrengen.

#4. WOLLEN WALL HANGING

Een van de nieuwste IMAKIN DIY-pakketten is die voor een Wollen Wall Hanging. Lisanne van Draad en Praat ging ermee aan de slag en schreef er een leuk blog over.

#5. KINDERKLEDING

Hoe schattig zijn deze shirtjes?! Laura maakte ze met textielverf uit de IMAKIN DIY SELECTION.

#6. HANDLETTERING CADEAUZAKJE

Dat ook mannen heel goed kunnen handletteren bewijst Gerwin! Hij kreeg het DIY-pakket Handlettering van zijn schoonzus cadeau en tekende dit cadeauzakje.

#7. WANDBORDJES

Deze mooie borden zijn gemaakt door Lotte met de porseleinstiften uit de IMAKIN DIY SELECTION.

#8. HOUTEN SNIJPLANK

Ilona vertelde me dat ze haar heerlijke zelfgemaakte lekkernijen ging serveren op deze leuke plank. Ze maakte hem met het DIY-pakket Houten Snijplanken.

#9. SUSHI SCHAALTJES

Met porseleinstickers maak je van een saai servies unieke exemplaren. Deze leuke sushi schaaltjes zijn gemaakt door “Bloggende Mama 2.0”.

#10. KLEMBORD COLLAGE

Angelica maakte op haar klembord een mooie collage.

Heb jij ook iets moois gemaakt met een IMAKIN DIY-pakket of materialen uit de IMAKIN DIY SELECTION? Deel je resultaat van met #deeljeDIY en vergeet IMAKIN niet te taggen (op Facebook of @imakinNL op Instagram / Twitter). Zorg ervoor dat je bericht op openbaar staat, zodat ik het kan zien. Zeker weten dan ik je resultaat zie? Stuur dan je foto in een mailtje. Ik vind het altijd heel leuk om te zien wat jij gemaakt hebt!

Geef een reactie