VAN LIFESTYLE TREND NAAR DIY-PROJECT

IMAKIN inspireert je graag met moderne DIY-projecten. In dit blog laat ik je zien hoe ik dé lifestyle trends van nu vertaal naar toffe DIY tutorials.

trendslide-typografie-imakin

Met tekst maak je je DIY project persoonlijk. Gebruik een monogram, een favoriet woord of een inspirerende quote. Deze trend kun je toepassen op heel veel verschillende materialen.

DIY-PROJECTEN TYPOGRAFIE TREND

trendslide-kurk-imakin

Kurk zie je nu overal terug: lampen, vazen, mode accessoires en stationery. Het is een erg makkelijk materialen dat je op heel veel ondergronden kan plakken.

DIY-PROJECTEN KURK TREND

trendslide-grafisch-imakin

In 2013/2014 was het colour blocking, in 2014/2015 grafische patronen en in 2016/2017 worden deze twee trends gecombineerd. In kleding, servies en interieuraccessoires zie je dat een kleurvak wordt gecombineerd met een grafisch patroon. Een hele leuke trend, want heel makkelijk toe te passen!

DIY-PROJECT GRAFISCHE TREND

trendslide-applicaties-imakin

Veel trends ontstaan in de mode. Applicaties zie je op jeans jacks, denim broeken, legerjassen en T-shirts. En zoals bij veel trends waaien deze vanzelf over naar het interieur en stationery. Ik verwacht dan ook zeker komend seizoen strijkapplicaties terug te zien op bijvoorbeeld kussens en notitieboekjes.

DIY-PROJECT MET APPLICATIES

Welke trend heb jij gespot? Daag mij uit om er een DIY-project bij te maken! Stuur een mailtje en wie weet zie je een tof DIY-project van die trend terug op het blog.

Heb jij een van deze trendy DIY projecten gemaakt? Laat je DIY resultaat zien met #deeljeDIY en tag @imakinNL op Facebook/Twitter/Instagram.

Geef een reactie