NIEUW DIY-PAKKET: VILTEN HOED + HOW TO WEAR

Met het IMAKIN DIY-pakket Vilten Hoed maak je je eigen hoed. Of je nu van minimal of boho houdt, een fedora hoed staat bij heel veel soorten outfits. En het kan in elk seizoen! Laat je inspireren door deze 10 outfits waarbij je hoed fantastisch zal staan.

#1. FESTIVAL

Foto: Spell.

#2. VROLIJK

fedora hoed outfit

Foto: Le Fashion.

#3. SMART CASUAL

#4. STYLISH SUMMER

Foto: Who What Wear.

#5. HIPSTER

#6. REBELS

fedora hoed outfit

#7. CASUAL

fedora hoed outfit

#8. EVERY DAY

fedora hoed outfit

#9. STOER

fedora hoed outfit

#10. COMFORTABEL

fedora hoed outfit

Foto: ARDW.

Zoals je ziet kun je een vilten hoed het hele jaar door dragen bij veel verschillende kledingstijlen. Je zult er dus lang plezier van hebben. Met het IMAKIN DIY-pakket maak je je eigen vilten hoed. Het DIY-pakket is verkrijgbaar in zwart, grijs of bordeaux.

DIY-pakket Vilten Hoed Grijs | IMAKIN DIY DESIGN

Geef een reactie