BACK-TO-WORK: 10 KANTOOR DIYS

Na een heerlijke zomer is het weer tijd om terug aan het werk te gaan. Maak van je kantoor een inspirerende werkplek met deze 10 DIY-projecten.

#1. HANGENDE ORGANIZER

Houd je bureau vrij van kleine spulletjes met deze handige stylish opberger van The Lovely Drawer.

#2. UITWISBARE KALENDER

Lijst een mooie kalender in en met een uitwisbare stift kunt je hem steeds opnieuw gebruiken. Foto via Bungalow 5.

#3. CUSTOM PAPERCLIPS

Maak je eigen paperclips: letters, hartjes, driehoeken, sterretjes etc. De originele tutorial van The Sweetest Occasion is helaas verwijderd, maar met bovenstaande afbeeldingen kom je vast een heel eind. Alles wat je nodig hebt is paperclips en een tangetje. Tip: teken de vorm eerst uit op een papiertje en buig dan de paperclip daar overheen.

#4. HANGMAPPENHOUDER

Ken je ze nog, die ouderwetse hangmappen metalen ladekasten? Dit exemplaar van hout en koper wil je wel op je bureau hebben staan. De tutorial is van Momtastic.

#5. LEREN DOCUMENTMAPPEN

In deze prachtige leren mappen blijven je belangrijke documenten netjes. Design*Sponge laat stap-voor-stap zien hoe je ze zelf kunt maken.

#6. MOTIVERENDE MOK

Met een motiverende mok (met koffie 😉) lijkt die ene taak opeens niet zo lastig meer. Maak je eigen exemplaar met een porseleinstift en een blanco mok.

#7. PENNEN OF PLANTJE?

Ben jij ook altijd je pennen kwijt, omdat collega’s ze even ‘lenen’? Deze pennen lijken net een plantje op je bureau. Staat nog gezellig ook! Op Ehow kun je zien hoe je deze succulent pennen maakt.

#8. STIJLVOLLE NOTITIEBOEKJES

DIY-pakket Notitieboekjes Marmer / Kurk | IMAKIN DIY DESIGN

Maak je eigen stijlvolle notitieboekjes met het IMAKIN DIY-pakket. Bekleed ze met kurk of met marmerfolie.

#9. KLEMBORD

Geef dat saaie klembord een chique update met bladgoud. De stap-voor-stap tutorial vind je op Lovely Indeed. Klem er een handige wekelijkse to do lijst op van A Pair of Pears (gratis printable).

#10. INSPIRATIEBORD

DIY inspiratiebordcreatieve werkplek

Dingen die je inspireren wil je het liefst in het zicht hebben. Maar dan wel zonder dat het rommelig wordt. Met dit koperen inspiratiebord heb je alles netjes op één plek. Bekijk de tutorial op Coco Kelley.

Ik hoop dat je door deze DIYs weer een beetje zin hebt gekregen om weer aan het werk te gaan. Veel DIY-plezier!

Geef een reactie