10 ZOMER DIY-PROJECTEN

Ook in de zomer zijn er genoeg leuke dingen om zelf te maken. Maak de leukste items voor in de tuin, op het strand of voor op vakantie. In dit blog 10 zomerse DIY-projecten op een rijtje.

#1. TEKSTHANDDOEK

Maak een statement met je handdoek. Het idee is van StudioDIY en zij heeft teksten gebruikt als “beach please”, “shut up and dry” en “my other towel is a swan float”. Supergrappig!

#2. GLITTER ZONNEBRIL

Een saaie zonnebril wordt fabulous met glitters. Hoe je ze maakt staat op Persia Lou.

#3. HANGMAT STOEL

In het zonnetje in de tuin een tijdschrift of boek lezen in je zelfgemaakte hangmat, heerlijk! Met dit exemplaar hoef je niet eerst je nek te breken om erin te komen. Hang hem aan een boom of pergola. De stap-voor-stap tutorial staat op A Beautiful Mess.

#4. ZOMERHOED

Een saaie zomerhoed kun je op veel verschillende manieren versieren: met verf, met glitter, met borduursel of met pompoms zoals Stephanie Sterjovski op een stijlvolle manier doet.

#5. REISDAGBOEK

Ga je deze zomer op reis? Schrijf al je belevenissen op in je zelfgemaakte reisdagboek en plak alle toegangskaartjes, plattegronden etc. erbij. Hoe je je eigen exemplaar maakt, vind je op A Pair and a Spare.

#6. LAMPIONNEN MET BLADEREN

Prachtig zijn deze bladerlampions! Ze geven een heerlijke zomerse sfeer aan je tuinfeestje. De stap-voor-stap beschrijving vind je op vtwonen.

#7. T-SHIRT STRANDJURK

Even snel iets over je bikini aandoen naar het strand. Deze minimalistische strandjurk is gemaakt van een oversized T-shirt. De instructies zijn van …love Meagan.com.

#8. SCHOMMEL

Schommelen is niet alleen leuk voor kinderen… Deze mooie moderne schommel maak je eenvoudig zelf van houten kralen en plankjes. De stap-voor-stap tutorial is van Momtastic.

#9. MODERNE WINDGONG

Subtiel geklingel in de wind klinkt toch altijd wel heel zomers. Alleen vind ik de traditionele windgongen echt vreselijk.. Gelukkig heeft Dream Green DIY een mooie moderne variant bedacht.

#10. STIJLVOLLE KOELBOX

Houd je drankjes koel in een stijlvolle koelbox. Almost Makes Perfect laat stap-voor-stap zien hoe je jouw oude koelbox een moderne update geeft.

Welke zomerse DIY wil jij graag maken? Deel je resultaat met #deeljeDIY @imakinNL op Facebook / Twitter / Instagram.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *