NIEUW DIY-PAKKET: MARMER VS. KURK

Al een tijdje wilde ik een DIY-pakket maken met marmerfolie. Dit is een hele grote trend op dit moment. Niet alleen in het interieur, maar ook in de mode. Zowel in meubels en woonaccessoires als in stoffenprints komt marmer terug.

Daarnaast was ik eind januari op Creative World, de grootste beurs voor creatieve materialen ter wereld. Wat me daar opviel was dat er veel kurk te zien was. Ook in het interieur zie je veel kurk terugkomen. Bijvoorbeeld in vazen, onderzetters en servies. (Lees meer over de DIY trends van 2016 in dit blog).

DIY-PAKKET NOTITIEBOEKJES

DIY-pakket Notitieboekjes Marmer | IMAKIN DIY DESIGN
DIY-pakket Notitieboekjes Kurk | IMAKIN DIY DESIGN

Maak je eigen stijlvolle notitieboekjes voor al je dromen, ideeën en plannen. Beplak ze volledig met marmerfolie of kurk. Of ontwerp een grafische print in combinatie met het mooie decoupage papier uit het DIY-pakket. De etiketjes met goudfolie maken je notitieboekjes helemaal af. De combinatie met marmer/kurk, zwart-wit en glanzend goud maken deze notitieboekjes heel chique. Ze zijn vast de mooiste van kantoor of school!

DIY-pakket Notitieboekjes Marmer | IMAKIN DIY DESIGN
DIY-pakket Notitieboekjes Kurk | IMAKIN DIY DESIGN

Het DIY-pakket Notitieboekjes komt in 2 varianten: met marmerfolie of met kurk. De rest van de inhoud is hetzelfde: een notitieboekje A5 wit, een notitieboekje A5 kraft, 1 vel decoupagepapier zwart-wit met driehoekjes, 1 vel decoupagepapier goudfolie-wit met boogjes, 2 etiketten, een flesje Mod Podge lijm, schuimpenseel en natuurlijk de stap-voor-stap instructies.

Geef een reactie