10 FESTIVAL DIYS

Het festival seizoen is in volle gang. Zelf ga ik graag naar festivals! Niets is lekkerder dan dansen in de zon op fijne muziekjes. Een festival is ook een perfecte gelegenheid voor een toffe outfit. En die maak je natuurlijk zelf met een van de 10 DIY tutorials in dit blog.

#1. SHIRT MET CUTOUTS

T-shirts met cut-outs (uitgeknipte vlakken) zijn nog steeds helemaal on trend. Met de tutorial van Fringe&Frange maak je van een oud T-shirt een stylish exemplaar.

#2. SNEAKERS

Op een festival lopen sneakers het lekkerst. Je kunt er de hele dag op dansen! Maak van je oude sneakers iets bijzonders met de tutorial van A Beautiful Mess.

#3. BLOEMENKRANS

Met een bloemenkrans geef je je outfit meteen een romantische look. Leuk in combinatie met een kanten top en een jeans short. Hoe je zo’n mooie bloemenkrans maakt, laat Kelli Murray op haar blog zien.

#4. DENIM SHORTS

Denim shorts zijn helemaal hot dit seizoen. Met wat bleek en een textielstift kun je jouw jeans broekje een unieke look geven. Boat People Vintage laat in een video zien hoe je dat doet.

#5. BLOTE VOETEN SANDALEN

Als je een festival op het strand hebt, is niets lekkerder dan het zand tussen je tenen voelen. Versier je blote voeten met “barefoot sandals”. De stap-voor-stap instructie vind je op eHow.

#6. ZONNEBRIL

Van deze donut zonnebril word je meteen blij! En aanspraak gegarandeerd! Je maakt hem zelf met de stap-voor-stap beschrijving op StudioDIY.

#7. TIJDELIJKE TATTOO

Ook dit jaar zie je weer veel tijdelijke tattoos (temporary tattoos) op festivals. Je kunt heel eenvoudig je eigen tattoos maken met de instructies van Tattoo You.

#8. KRALENARMBANDJES

Armbandjes kunnen natuurlijk niet in je outfit ontbreken. Er zijn online een heleboel leuke DIY tutorials voor armbandjes te vinden, zoals deze van I Spy DIY.

#9. CANVAS TAS

canvas tas - Magali | #deeljeDIY @imakinNL

Je jas, zonnebrandcrème, portemonnee, sleutels.. Die wil je niet de hele tijd meeslepen. Doe het daarom allemaal in een canvas tas! Met het IMAKIN DIY-pakket Canvas Tas maak met je eigen tekst een uniek exemplaar.

#10. FESTIVAL HAAR

Een festival is de perfecte gelegenheid om iets leuks te doen met je haar. Barefoot Blonde heeft een heleboel leuke haar tutorials, zoals deze. In een video laat ze stap-voor-stap zien hoe je je haar op deze manier vlecht.

Wat voor outfit trek jij aan naar je volgende festival? En is er iets zelfgemaakts in? Laat je DIY resultaat zien met #deeljeDIY en tag @imakinNL op Facebook/Twitter/Instagram.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *