10 DIY CADEAUS VOOR MANNEN / VADERDAG

Een cadeau bedenken voor mannen is erg lastig. Een douchegel, aftershave of horloge is niet erg origineel. Van deze 10 zelfgemaakte cadeaus wordt jouw vriend, man, broer of vader vast heel blij.

#1. LEREN MONOGRAM

Mannen zijn dol op monogrammen. Overhemden, handdoeken, manchetknopen, overal moet een monogram op. Deze stoere leren letter kan dan ook alleen maar een grote hit zijn! De tutorial is van Shades of Blue Interiors.

#2. CAMERA RIEM

De riem die je standaard bij je camera krijgt is meestal nogal saai. Maak een mooie camera riem met de tutorial van Modcloth.

#3. BAARD BALSEM

Essentieel voor mannen met baarden: baard balsem. De balsem is gemaakt van kokosolie en essentiële oliën en verzorgt de baard. Het recept vind je op DIY Network.

#4. LEREN LUNCHBAG

Met deze leren lunchbag kan jouw man / vriend / vader / broer wel op z’n werk aankomen. Stoerder wordt het niet! Het patroon vind je op GrosGrainFab.

#5. GEPERSONALISEERDE ZAAG

Maak van een oude zaag een mooie herinnering. Het idee komt van Manifest Events. Beschilder de zaag met schoolbordverf en schrijf er een mooie tekst op met een krijtbordstift.

#6. GEPERSONALISEERD BIERGLAS

Ets een tekening of tekst in een (bier)glas voor zijn favoriete drankje. Op Merrimentdesign staat stap-voor-stap hoe je zo’n tof glas kunt maken.

#7. SPRINGTOUW

Voor de man die graag fit en in vorm wil blijven, maak je dit stijlvolle springtouw. De stap-voor-stap tutorial staat op Turning it Home.

#8. HOUTEN SNIJPLANK

DIY-pakket Houten Snijplanken | IMAKIN DIY DESIGN

Maak een stoere houten snijplank voor bij de borrel of de barbecue. In het DIY-pakket Houten Snijplanken zit alles wat je nodig hebt: o.a. 2 houten snijplanken, schoolbordverf, penseel en krijtstift. Je kunt de plank alvast maken met een persoonlijke boodschap of het DIY-pakket zelf cadeau geven.

#9. PANTOFFELS

Krantje / televisie, biertje en pantoffels. Meer heeft een man vaak niet nodig ;-). Deze pantoffels zijn dan in ieder geval nog stylish. Je kunt ze maken van vilt of leer met de instructies op All Day Chic.

#10. WERELDBOL

Een wereldbol is ook al zo’n klassiek mannencadeau. Je kunt er een moderne twist aan geven door er een mooie quote op te schilderen. Een voorbeeld vind je op het blog van Fearless Vogue.

In dit overzicht staat vast een cadeau waar je jouw vader, broer, man of vriend blij mee kan maken. Nog meer inspiratie nodig? Vorig jaar verzamelde ik op dit blog de 10 stoerste Vaderdagcadeaus.

Wat ga jij je vader cadeau geven voor Vaderdag? Of met welk cadeau maak jij je vriend blij? Deel je resultaat met #deeljeDIY @imakinNL of laat een berichtje achter in de comments.

One reply on “10 DIY CADEAUS VOOR MANNEN / VADERDAG

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *