10x DIY SCHOENEN

Ben je een beetje uitgekeken op die saaie pumps of sandalen die je nog in de kast hebt staan? Maar heb je eigenlijk geen budget om nieuwe schoenen te kopen? Met deze 10 DIYs maak je van je oude schoenen weer iets bijzonders!

#1. SNEAKERS MET MARMEREFFECT

Met deze tutorial zijn je oude sneakers weer helemaal up to date. Hoe je dit trendy marmer effect op je schoenen krijgt, lees je op het blog van Fall for DIY.

#2. FRINGES!

k ben gek op fringes (franjes)! Aan je schoenen staan ze superchique. Dit filmpje van Merrick’s Art laat zien hoe je ze zelf maakt.

#3. SANDALEN MET KWASTJES

Deze sandalen met kwastjes zijn geïnspireerd op de collectie van Jimmy Choo. Maak ze zelf met de tutorial van Honestly WTF.

#4. VERSIERS MET BROCHES

Je kunt je schoenen heel mooi versieren met (oude) broches. Miss Kris laat op haar blog zien hoe je dat doet.

#5. SANDALEN MET GOUDEN KETTINKJES

Maak je basic sandalen wat stoerder door er gouden kettinkjes aan te maken. Op het blog van a pair & a spare staat hoe je ze het beste kunt bevestigen.

#6. PUMPS MET KANT

Geef je pumps een romantisch tintje met wat kant. Het is een heel mooi idee voor bijvoorbeeld een bruiloft. Bekijk de instructies op Kollabora.

#7. CHIQUE SANDALEN

Deze sandalen zijn geïnspireerd op de mooie schoenen van Christian Louboutin. Met deze tutorial van Hope Studios maak je je eigen variant.

#8. GLITTER SNEAKERS

Deze babyslofjes van leer zijn te schattig om niet in dit overzicht op te nemen! Maak deze slofjes voor je mini met het gratis patroon en instructies van Simply Small Wonders.

#9. LEREN BABY SLOFJES

De tropische trend is al een tijdje aan de gang en gaat zeker doorzetten deze zomer. Je kunt de trend ook heel makkelijk toepassen op je Paasei. De stap-voor-stap instructie voor deze DIY vind je op Oh So Beautiful Paper.

#10. VEREN VERSIERING

Deze schoenen met veren zijn echte eyecatchers! Ook mooi met parelhoenveren of pauwenveren. De stap-voor-stap instructies vind je op a pair & a spare.

Welke schoenen DIY is jouw favoriet? Heb jij je schoenen ge-update? Laat het resultaat van je DIY zien met #deeljeDIY en tag @imakinNL op Facebook / Twitter / Instagram.

Geef een reactie