10 MODERNE KERST DIYS

Kerst is een thema waar je als DIY-er helemaal op los kunt gaan! Pinterest staat vól met tutorials. De één nog kitcheriger dan de ander. Op dit blog 10 mooie Kerst DIY-projecten die wél in jouw moderne interieur passen.

#1. MARQUEE LETTERS

Kerst is het feest van de lichtjes. Deze marquee letters zijn helemaal ‘on trend’. Je maakt ze zelf met de DIY-tutorial op A Beautiful Mess.

#2. KERSTSTER

Deze prachtige houten Kerstster is gemaakt van hout en dennentakken. Op Martha Stewart staat stap-voor-stap hoe je hem maakt.

#3. SNEEUWBOL

Deze sneeuwpop in een voorraadpot is een moderne variant op de traditionele sneeuwbol. De beschrijving en gratis printable van de geometrische sneeuwpop vind je op Minieco.

#4. MINIMALISTISCHE KERSTBOOM

Geen ruimte voor een Kerstboom, maar wel de heerlijke geur van dennentakken in huis? Maak dan deze mooie minimalistische Kerstboom voor aan de muur. Op Almost Makes Perfect staat hoe je hem maakt.

#5. KERSTBAL MET BLADGOUD

Geef je Kerstballen net dat beetje extra met wat bladgoud. Het idee komt van Hello Natural.

#6. 3D PAPIEREN KERSTSTERREN

Deze mooie 3D Kerststerren maak je met het DIY-pakket Winter Living. Het pakket zit vol met mooie papierwaren om niet alleen deze sterren te maken, maar ook Kerstslingers, adventskalender, Kersthangers etc.

#7. KERSTHANGER VAN STRIJKKRALEN

Dat strijkkralen niet suf zijn, bewijst FRK Hansen met deze prachtige Kersthangers.

#8. NAAMKAARTJES

Je kunt het bijna geen DIY-project noemen zo eenvoudig zijn deze naamkaartjes. Maar wat zullen ze mooi staan op een modern gedekte Kersttafel. Het idee komt van The Style Files.

#9. ORIGAMI KERSTBAL

Ook deze moderne geometrische Kerstbal maak je zelf. De tutorial vind je op Giochi di Carta. Tip: gebruik de mooie papierwaren uit het DIY-pakket Winter Living voor een extra speciaal resultaat.

#10. CADEAULABELS (GRATIS PRINTABLE)

Met deze gift tags kun je je Kerstcadeautjes mooi versieren. En het enige dat je hoeft te doen is ze uitprinten en uitknippen. De gratis printable vind je op Gather&Feast.

Hoe heb jij je huis versierd voor de Kerst? Laat het hieronder weten!

Geef een reactie