10 DIEREN DIYS

Zondag is het dierendag. Voor  dit blog verzamelde ik 10 leuke dieren DIYs. Het zijn DIYs vóór dieren of met dieren.

#1. GEOMETRISCH HONDENHOK

Dat traditionele hondenhok kennen we nu wel, maar hoe gaaf is dit geometrische hondenhok! Via HomeMade Modern vind je een instructiefilmpje.

#2. KATTENMAND AAN DE VERWARMING

De kattenmandjes voor aan de verwarming zijn op één of andere manier altijd zoooo lelijk.. Team Confetti is het helemaal met me eens en restylede haar kattenmandje. Op het blog vind je de stap-voor-stap beschrijving.

#3. KONIJNENKUSSEN

Deze DIY is wel heel schattig. Maak een kussen van een foto van jouw huisdier. Op Go Make Me vind je de tutorial.

#4. MODERN VOGELHUISJE

Nu het weer kouder wordt, kunnen de vogels in je tuin wel een huisje gebruiken. Dit moderne exemplaar maak je met de instructies van Skip to my Lou.

#5. DINOPOT

DIY Tutorial Dino Pot | IMAKIN DIY DESIGN

Een paar weken geleden maakt ik van een speelgoed dinosaurus een leuke pot. Op het blog vind je de DIY tutorial voor deze dinopot.

#6. LEREN NAAMHANGER

Deze leren naamhanger staat chique en stoer aan de halsband van je hond of kat. Hoe je hem zelf maakt, vind je op Design Sponge.

#7. HERTENKOP

Deze hertenkop is gemaakt van klei en takken. De instructies om deze stoere eyecatcher voor je interieur te maken vind je op make+haus.

#8. HONDENKOEKJES

Niets is lekkerder dan zelfgemaakte koekjes, ook voor je hond. Je hond zal smullen van deze makkelijk te maken hondenkoekjes van Sheknows.

#9. BOEKENLEGGER VOS

Deze leuke boekenlegger in de vorm van een vos maak je van de gratis printable van Lonnies.

#10. DIERENMOK

Grappig, deze dierenmokken! Je maakt ze heel makkelijk zelf door met een porseleinstift op een blanco mok te tekenen. De meiden van Whimsy Darling laten het zien.

Dit is Bink, mijn kat. 3,5 jaar geleden haalde ik hem uit het asiel. Zondag is het dierendag, dan ga ik hem natuurlijk extra verwennen.

Hoe ga jij dierendag vieren? Maak je iets moois voor je huisdier? Laat het me weten!

Geef een reactie