10 CACTUS DIYS

Superhip zijn ze: cactussen! Je ziet ze opeens overal: van schattige mini-cactus tot stoere grote cactus. Ook zie je veel cactusprints op kleding en woonaccessoires. In dit blog verzamelde ik de 10 leukste cactus DIYs om zelf mee aan de slag te gaan.

#1. KARTONNEN CACTUSSEN

Hoe leuk zijn deze kartonnen cactussen. Je kunt ze in verschillende vormen maken met de gratis printables op The House that Lars Built.

#2. CACTUS KUSSEN

Een cactus die je kan knuffelen! Maak zelf dit leuke kussen met de instructies op het blog van Everything Emily.

#3. NEON LICHT CACTUS

Hoe tof is dit neon lichtbord in de vorm van een cactus! Op het blog van Hello Lidy staat stap-voor-stap hoe je hem zelf maakt met Kerstlampjes.

#4. GEHAAKTE CACTUSSEN

Deze gehaakte cactussen zijn wel heel schattig. Op The Funky Fox staat het haakpatroon in het Deens, maar met Google Translate kom je vast een heel eind.

#5. CACTUS BALONNEN

Maak je feestje extra vrolijk met deze cactus ballonnen. De tutorial vindje op Design Improvised.

#6. CACTUS CUPCAKES

Net echt, deze cactus cupcakes. Op Käck Kaka vind je het recept. Het in het Zweeds, maar met Google Translate kom je er vast wel uit.

#7. CACTUS SPELDENKUSSEN

Wat is een betere vorm voor een speldenkussen dan een cactus?! Deze leuke DIY is bedacht door A Beautiful Mess.

#8. CACTUS KUSSENHOES STEMPELEN

Maak je eigen stempels met het imakin DIY-pakket Kussenhoes en maak bijvoorbeeld een toffe cactus print. Het DIY-pakket Kussenhoes is te koop in de webwinkel. En als je kussenhoes vol gestempeld is, stempel je gewoon verder op een T-shirt, sjaal of postkaart.

#9. CACTUS KAPSTOK

Van satéprikkers en gouden spuitverf maak je deze cactus wanddecoratie. Met een paar haakjes aan de muur zou het ook een kapstok kunnen zijn! Op Delineate Your Dwelling staat de tutorial.

#10. STENEN CACTUS

Verzamel tijdens je vakantie de mooiste stenen en kiezels voor deze cactus DIY. Je kunt ze mooi beschilderen en in een potje doen zoals Lucy van Crafberry Bush op haar blog laat zien.

Heb jij al een cactus in huis? Of iets met cactus thema? Laat het resultaat van je cactus DIY zien met #deeljeDIY @imakinNL op Facebook / Twitter / Instagram.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *