DE 5 LIEFSTE VALENTIJNS DIYS

Niets is romantischer dan een zelfgemaakt cadeau voor jouw Valentijn. Je hebt er liefde en aandacht aanbesteed en laat zien dat je écht om hem/haar geeft.

In dit blog heb ik de 5 liefste Valentijn DIY-projecten voor je verzameld.

1. Message in a bottle

whiteloftstudio_valentinesadultparty_001771

Schrijf een lief briefje en hang hem in een klein flesje. De tutorial vind je op Camille Styles.

2. Fotodoosje

DIY Valentines Day Gifts

Maak met de mooiste foto’s van jullie samen dit schattige doosje. Snoepjes erin en klaar! Op The Sweetest Occasion vind je de tutorial.

3. Een cadeau voor alle zintuigen

IMG_6214

Dit is een sexy Valentijns cadeau. Geef je lief een cadeautje voor elk zintuig. Denk eens aan een lekker luchtje (ruiken), massagespeeltje (voelen), zijn favoriete snoepjes (proeven), jullie liedjes op een cd (horen) en een lingeriesetje dat je zelf aantrekt (zien). Op What’s On My Porch de uitleg.

4. Love Marquee Letters

IMG_3936-copy

Maak grote marquee letters die ‘love’ spellen. En verras je Valentijn als hij/zij thuis komt met een picknick bij de lichtjes. Op Eve& Katelyn blog staat hoe je ze maakt. (Let op: dit is wel een werkje, dus begin op tijd!)

5. Hartjes Koekjes

linzer-cookies6+srgb.

Bak lekkere koekjes voor je vriend/vriendin. Helemaal leuk is het als je er een hartjesvorm van maakt. Verpak ze in een mooi doosje of in folie met een strik erom. Op Cooking Classy vind je het recept.

Bonus: Valentijn vergeten? Gratis printable!

VALENTINE-PRINTABLES-main

Valentijn vergeten? Geen probleem! Op SohoSonnet vind je een gratis printable voor mooie Valentijnskaartjes. Wel op tijd? Ze zijn natuurlijk ook leuk om bij je zelfgemaakte cadeau te doen!

Origineel Valentijns Cadeau

Naast een schattige Valentijns DIY is het natuurlijk ook lief om een mooi cadeau te geven waar je vriend/vriendin nog langer plezier van heeft. Denk eens aan een IMAKIN DIY-pakket als hij/zij het leuk vindt zelf dingen te maken.

 Wat maak jij voor je Valentijn? Plaats je verrassing onder dit bericht of op IMAKIN Facebook / Twitter.

Geef een reactie