IMAKIN inspireert je met moderne Do It Yourself projecten om lekker zelf mee aan de slag te gaan. Projecten waarmee je een middag/avond bezig bent en meteen een resultaat hebt om trots op te zijn. Niet te ingewikkeld, dus fijn ontspannen creatief bezig zijn. IMAKIN deed dit al met DIY-pakketten, maar nu ook met DIY tutorials.

In de DIY tutorials laat ik met foto’s stap-voor-stap zien hoe je het project zelf maakt. Vanaf nu kun je elke maand een nieuwe imakin DIY-tutorial op het blog vinden.

De eerste IMAKIN DIY tutorial vind je in MAAK Magazine, editie Kralen. Hierin leg ik stap-voor-stap uit hoe je een moderne dromenvanger maakt van een borduurring, houten kralen, koord en veren. Je maakt een dromenvanger waar je je eigen herinneringen en dromen aan kunt bevestigen. Dit DIY project is ook te koop als DIY-pakket Dromenvanger.

dreamcatcher

Maak Magazine is een Nederlands creatief, doe-het-zelf magazine, vol inspiratie, interviews en tutorials, met elk nummer/kwartaal een ander thema! Deze gaat over kralen.

maak1

Het MAAK Magazine is vanaf 15 oktober te koop via de imakin webshop, maar nu al te reserveren!*  Reserveer nu *OP=OP! Meer informatie & inspiratie: www.maakmagazine.net

Hou het blog in de gaten voor nieuwe IMAKIN DIY tutorials! De volgende is een tutorial voor het maken van een draadmand.* (*het kan zijn dat ik ondertussen een ander/beter idee krijg en dat er een andere tutorial verschijnt)

Voor welk project zou jij graag een DIY tutorial zien? Laat het weten en misschien verschijnt jouw project als DIY tutorial op het IMAKIN blog!

En.. vergeet het resultaat niet te delen met #deeljeDIY!

Geef een reactie